Petice za odstoupenн primбtora mмsta Ъstн nad Labem sign now

Petice za odstoupenн primбtora mмsta Ъstн nad Labem

Jsme liberбlnм smэlejнcн skupina obиanщ nespokojenэch se situacн v Ъstн nad Labem. Nae rodnй mмsto se potэkб s mnoha problйmy, kterй stбtnн aparбt neшeн. Namнsto toho upнrб svэm obиanщm zбkladnн ъstavnн prбva, konkrйtnм prбvo shromaпovacн.

Nacionalistй chtмjн 18. dubna pochodovat naнm mмstem. Chtмjн uctнt pamбtku obмtн bombardovбnн z roku 1945. S pochodem se neztotoтujeme a ani s nнm nesouhlasнme, ale jako lidй, vмшнcн v demokracii nemщeme pшistoupit upнrбnн obиanskэch prбv komukoli. Je skandбlnн, e primбtor mмsta se snaн upнrat svolavateli jeho ъstavnн prбvo, prбvo shromaпovacн.

Voltaire шekl: Nesouhlasнm s tнm, co шнkбte, ale a do smrti budu hбjit Vae prбvo to шнkat. Tato slova povaujeme za vyjбdшenн upшнmnйho demokrata a zastбnce svobody projevu.

Mщeme si myslet svй o poшadatelнch akce. Ale stejnм jako mб kadэ obиan legitimnн prбvo vyjбdшit se PROTI tйto nebo jinй akci, mб kadэ takй legitimnн prбvo ji konat, podpoшit, nebo se jн zъиastnit.
Jeden ze slavnэch vэrokщ naeho primбtora znн: Pokud k pochodu dojde, vyuiji vekerй monй prostшedky k jeho rozputмnн.

Pane primбtore, ijeme v demokratickй spoleиnosti ve 21. stoletн. Proto jsou pro nбs tyto vae totalitnн vэroky zcela nepшijatelnй. Komu hodlбte upнrat zбkladnн prбva po nacionalistech? Politickй opozici, meninбm nebo dokonce nбm liberбlщm?

My, nнe podepsanн obиanй, бdбme pana Jana Kubatu aby rezignoval na svou funkci primбtora:

No one has signed this petition yet

Reba CuevasBy:
HealthIn: