Petice proti cenzuшe v Иeskй televizi sign now

Petice proti cenzuшe v Иeskй televizi

Od ъtoku na WTC a Pentagon dne 11. zбшн 2001 brzy uplyne ji 9 let. Za tuto dobu vylo najevo nepшehlйdnutelnм velkй mnostvн informacн, kterй prokazujн, e oficiбlnн verze o teroristickэch ъtocнch z 11/9/2001 v USA nenн pravdivб. Svмdectvн pochбzн z mnoha zdrojщ, kterй zahrnujн odbornнky (piloty, architekty, demoliиnн experty, vмdce), nezбvislй vyetшovatele, pшнmй svмdky udбlostн a dokonce i иleny vyetшovacн komise a vlбdy USA.
Bylo ji natoиeno mnoho zбvanэch filmovэch dokumentщ a sepsбno mnostvн fundovanэch knih.
Statistiky vypovнdajн o tom, e nмkterй dokumenty shlйdly pшes internet s velkэm zбjmem stamiliony lidн. To co se stalo, mб pшнmou souvislost se souиasnou politickou situacн ve svмtм. K hnutн 911ForTruth, kterй zaloili nмkteшн pozщstalн po obмtech, se pшidaly ji tisнce odbornнkщ, ale i mnozн politici. V USA sнlн snahy obиanщ o novй vyetшenн udбlosti.

Rozpory a dezinformace se tэkajн pшedevнm tмchto faktщ:

Vмdeckй dщkazy o pшниinбch a prщbмhu pбdu budov WTC
Zpщsob pokozenн Pentagonu
Pшekбky ve vyetшovбnн ze strany vlбdnнch sloek
Reakce vojenskэch a zpravodajskэch sloek USA
Ъloha tajnэch slueb dalнch zemн
Financovбnн ъtoku
Osoby a korporace, kterй mмly prospмch z ъtokщ z 11/9/2001
Zmмny legislativy USA v neprospмch ъstavnнch prбv a svobod
Ilegalita nбslednэch vбlek v Afghбnistбnu a Irбku

Soustavnй dlouhodobй zamlиovбnн vech tмchto informacн vypovнdб o tom, e se nejednб pouze o opomenutн иi neschopnost odpovмdnэch иinitelщ Иeskй televize, ale e se jednб pravdмpodobnм o zбmмr.

Vzhledem k tomu, e se jednб o informace s mimoшбdnм zбvanэmi globбlnм politickэmi dщsledky, tak takovэmto jednбnнm Иeskб televize poruuje Zбkon o Иeskй televizi, konkrйtnм paragraf 2, kde je doslova o Иeskй televizi psбno: Jejнm poslбnнm je poskytovat objektivnн, ovмшenй, vestrannй a vyvбenй informace pro svobodnй vytvбшenн nбzorщ

My, podepsanн, tнmto бdбme,

- aby Иeskб televize, jakoto stбtnн instituce placenб z poplatkщ obиanщ Иeskй republiky, odpovмdnб Parlamentu a tedy obиanщm ИR, ukonиila cenzuru informacн tэkajнcнch se teroristickэch ъtokщ z 11. zбшн 2001 ve Spojenэch stбtech americkэch, kterй nesouhlasн s oficiбlnн verzн oznбmenou vlбdou Spoj. st. amer., vиetnм dalнch uvedenэch souvislostн tэkajнcнch se tohoto ъtoku.

- aby na toto tйma odvysнlala otevшenй debaty v pшнmйm pшenosu, ve kterэch by zaznмlo pшнslunй tj. velkй mnostvн fakt zpochybтujнcнch a doplтujнcнch oficiбlnн verzi

- aby politickй pшedstavitele Иeskй republiky i ze zahraniин v rozhovorech konfrontovala s nejzбsadnмjнmi nedostatky v oficiбlnн verzi a s globбlnм-politickэmi dщsledky, kterй z tмchto nedostatkщ vyplэvajн

- aby pшinesla dostateиnй informace o masovэch hnutнch, kterб existujн v prvй шadм ve Spojenэch stбtech americkэch a kterб se doadujн opakovanйho nezбvislйho vyetшovбnн teroristickэch ъtokщ z 11/9/2001

- aby odvysнlala dostaиujнcн mnostvн dokumentщ, kterй uvбdмjн rozpory v oficiбlnн verzi. jednб se mimo jinй o tyto dokumenty:

911: Press for Truth
Zero: An investigation into 9/11
911 Mysteries Part 1: Demolitions
Loose Change
Architekt Richard Gage - analэza kolapsu tшн budov WTC
911 and the BBC
Terror Storm
Pilots for 911 Truth