Oivimo Jugoslaviju! sign now

Jugoslavija je razbijena, a vladajuжe strukture pet proizalih paaluka propagiraju modu po kojoj svako treba imati svog okupatora.

Nakon sustavnog unitavanja industrijske i poljoprivredne proizvodnje, vae strukture vlasti rasprodaju sve to se moe rasprodati i enormno se zaduuju u inozemstvu, to rezultira visokom stopom nezaposlenosti, nelikvidnoжu, alkoholizmom i nasiljem u obiteljima, loom zdravstvenom zatitom, kolstvom Ova politika prihvaжanja statusa neokolonije ne vodi se zbog vas, veж zbog samoodranja vladajuжih na pozicijama moжi. Ocjena njihove sposobnosti je vrlo relativna jer su kadri od niиega napraviti dobar rezultat. Uvjerite se u fantastiиne rezultate koje postiu zavirite im u depove!

Drugarice i drugovi, kod nas je za vrijeme mog socijalizma, koji je imao stotine mana i tisuжe vrlina, ogromna veжina naroda ivjela bolje i slobodnije nego to ivi poslije izvrene kontrarevolucije. I ja ovom prilikom naglaavam i ponavljam: dok god u svijetu postoje siti i gladni, slobodni i obespravljeni, siromani i bogati postojati жe i tenje za socijalnom pravdom. A socijalne pravde nema bez socijalizma!

OIVIMO NAU JUGU!

No one has signed this petition yet

Leslie DukeBy:
ReligionIn: