O wycofanie wojsk z Iraku sign now

Polska, wbrew woli wiДkszoЕci obywateli, przeciwnych wywoЕanej przez Stany Zjednoczone awanturze wojennej, uczestniczy w okupacji Iraku, ktГіrej celem, wbrew kryptonimowi akcji wojennej, z pewnoЕciД nie jest niesienie wolnoЕci obywatelom tego kraju.

Przypomnijmy, Еe Leszek Miller, ktГіry jako premier podjДЕ decyzjД o wspГіЕuczestnictwie w tej hucpie, dokonaЕ tego w sposГіb wyjДtkowo tchГіrzowski i nikczemny, zatajajДc swe dziaЕania przed Sejmem i obywatelami. W ten sposГіb wykazaЕ siД godnД czasГіw stalinowskich pogardД dla podstawowych zasad demokratycznych, ktГіre jakoby pielДgnowaЕ. ChodziЕo przy tym o waЕkД dla Еycia i Еmierci ludzi na wielu kontynentach decyzjД, ktГіrej motywem miaЕo byД jakoby globalne krzewienie ideaЕГіw demokratycznych!

Domagamy siД uznania dЕawionego nie tylko przy tej okazji gЕosu spoЕeczeЕstwa i natychmiastowego wycofania polskiego kontyngentu z Iraku.

No one has signed this petition yet

Amparo HaleBy:
City LifeIn: