Nu acceptam Vanghelizarea! sign now

STIMATI COLEGI DE GENERATIE, Stimati romani care mai credeti in Romania, care mai credeti intr-o viitoare clasa politica decenta, cinstita, onesta si demna sa conduca Romania, dati-ne o sansa, sprijiniti-ne in demersurile noastre contra politicienilor aserviti si clintelari, nu vom ierta pe nimeni, nu conteaza culoarea politica, suntem tineri si ne uneste speranta unei vieti mai bune in propria noastra tara.

Luptati alaturi de noi semnand aceasta petitie, ANTI-VANGHELIZARE, va cerem ajutorul, va cerem sa aveti incredere in noua clasa politica care se va naste, a sosit radul nostru si nu vom face rabat de la nimic in aceasta lupta. Nu acceptam sa mai fim o generatie de sacrificiu, nu acceptam sa fim generatia VANGHELIZATA.

GeneraЕia noastra nu mai poate fi ignoratД, istoria ne-a dat o ЕansД mare в вvocileв noastre vor fi auzite, pentru cД trebuie sa ГnЕelegem Еi Гn acelaЕi timp sД credem cД noi suntem adevaraЕii reformatori ai clasei politice, vom spune Гntotdeuna ce avem de spus Еi mai important este cД Еi simЕim ceea ce spunem. Nu vrem schimbДri de formД pentru cД existДm Еi nu putem fi ignoraЕi.

Democratia ne garanteazД ca nu vom fi condusi mai bine decat meritam.

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Brandon MataBy:
SustainabilityIn: