Nga Besimtarлt Shqiptarл Katolik pлr njohjen e Shtetлsisл tл Republikes sл Kosovлs sign now

Qoftл LavduarJezu Krishti!
Ne Besimtarлt Shqiptarл Katolik,qл jetojmл nл Republiken e Kosoves dhe jashtл saj,tл devotshлm pлr besim nл Fe dhe nл Zotin tonл Jezu Krishtin,me njл histori mbi 2000 vjeqare e tл qenurit Katolik si pasardhлs tл Ilirлve dhe sot jemi deshmitarлt e Shлn Palit Apostull, pлrmes tл cilit e pranuam Krishtin nл zemrat tona,popull ky, qл dha Kishлs Katolike, prej Xhakonлve e deri tл Papa me origjinл Shqiptare Clement XI, njл armatл tл tлrл Klerikлsh,tл cilлt sakrifikuan gjithзka pлr Fe - deri nл flijim!
Duke mos cenuar as parimet Ungjillore e as ato njerzore, i drejtohemi Atit tл Shentл, Shlelлsisл sл tij Papa Benediktit tл XVI-tл dhe Koncilit tл dytл Ekumenik nл Vatikan, qл me rastin e 100 Vjetorit tл lindjes E Lumtura Nлna Tereza,tл na gлzoni me NJOHJEN e SHTETЛSISЛ TЛ REPUBLIKЛS SЛ KOSOVЛS!
Kjo mirлsi,do tл forconte edhe mл tej besimin,tolerancлn ndлrfetare dhe bashkjetesлn mes popujve nл Republiken e Kosoves!
Ipeshkvija e Kosoves dhe besimtarлt e saj kudo qл gjenden,jemi tл bindur qл kjo mirлsi do tл ndikoj nл rritjen e vullnetit pлr besim dhe nл rritjen e numrit tл besimtarлve nga radhet e popullit tonл, kurdoherл Paqлdashлs!

Zoti Ju bekoftл!

No one has signed this petition yet

Pauline CantrellBy:
SustainabilityIn: