Nga Besimtarлt Shqiptarл Katolik pлr njohjen e Shtetлsisл tл Republikes sл Kosovлs sign now

Qoftл LavduarJezu Krishti!
Ne Besimtarлt Shqiptarл Katolik,qл jetojmл nл Republiken e Kosoves dhe jashtл saj,tл devotshлm pлr besim nл Fe dhe nл Zotin tonл Jezu Krishtin,me njл histori mbi 2000 vjeqare e tл qenurit Katolik si pasardhлs tл Ilirлve dhe sot jemi deshmitarлt e Shлn Palit Apostull, pлrmes tл cilit e pranuam Krishtin nл zemrat tona,popull ky, qл dha Kishлs Katolike, prej Xhakonлve e deri tл Papa me origjinл Shqiptare Clement XI, njл armatл tл tлrл Klerikлsh,tл cilлt sakrifikuan gjithзka pлr Fe - deri nл flijim!
Duke mos cenuar as parimet Ungjillore e as ato njerzore, i drejtohemi Atit tл Shentл, Shlelлsisл sл tij Papa Benediktit tл XVI-tл dhe Koncilit tл dytл Ekumenik nл Vatikan, qл me rastin e 100 Vjetorit tл lindjes E Lumtura Nлna Tereza,tл na gлzoni me NJOHJEN e SHTETЛSISЛ TЛ REPUBLIKЛS SЛ KOSOVЛS!
Kjo mirлsi,do tл forconte edhe mл tej besimin,tolerancлn ndлrfetare dhe bashkjetesлn mes popujve nл Republiken e Kosoves!
Ipeshkvija e Kosoves dhe besimtarлt e saj kudo qл gjenden,jemi tл bindur qл kjo mirлsi do tл ndikoj nл rritjen e vullnetit pлr besim dhe nл rritjen e numrit tл besimtarлve nga radhet e popullit tonл, kurdoherл Paqлdashлs!

Zoti Ju bekoftл!

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Information

Pauline CantrellBy:
SustainabilityIn:
Petition target:
Selisл sл Shenjtл nл Vatikan - Papa Bendiktit XVI-tл

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets