Ndal shkaterrimit tл imazhit tл Shqiperisл sign now

Drejtuar Partise Socialiste tл Shqipлrisл dhe kryetarit tл saj, z. Edi Rama.

Tл nderuar deputetл tл Partisл Socialiste tл Shqipлrisл,

I nderuar z. Edi Rama,

Ne mлrgimtarлt shqiptarл nл mbarл botлn po ndjekin me tepлr shqetлsim situatлn tejet kaotike nл Shqipлri. Me anлn e ktij peticioni, ne shprehim shqetлsimin tonл mbi qлndrimin qл ju po mbani duke hyrл nл grevл urie, si dhe me bllokimin e rrugлve nлpлr Shqipлri.

Pavarлsisht bindjeve politike, te majtл, tл qendrлs apo te djathtл, ne, mлrgimtarлt shqiptarл, ju bлjnл thirrje qл ju tл uleni nл tryezлn politike dhe tл ndaloni menjлherл grevлn e urisл, akt i cili po cenon rлndл imazhin e Shqipлrisл dhe hapat e saj drejt integrimit nл familjen Evropiane.

Nл mesin tonл ka mijлra mлrgimtarл qл prej shumл e shumл vitesh, (mbase mл shumл se 15 vjet) nuk kanл patur mundлsinл tл takohen me tл afлrmit e tyre. Greva juaj reflekton tek ne, sikur Ju po na e pлrzgjatni tл drejtлn tonл njerлzore pлr tл takuar tл afлrmit tanл. Shpresa jonл e madhe pлr tл patur mundлsi tл takojmл tл afлrmit tanл, лshtл qл tл liberalizohen vizat me Shqipлrinл.

Ne mлrgimtarлt shqiptarл, jemi ne dijeni tл faktit se organizmat ndлrkombлtarл mbikлqyrлs tл zgjedhjeve OSBE, ODHIR, i klasifikuan zgjedhjet e 28 Qershorit si zgjedhjet mл tл mira tл zhvilluara ndonjлherл nл Shqipлri.

Ju bлjmл thirrje qл menjлherл tл ndлrprisni greven e urisл dhe tл ktheheni nл institucionet demokratike dhe tл jepni kontributin tuaj nл kлto momente tejet historike pлr Shqipлrinл.

Mлrgimtarлt Shqiptarл

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal reached !
200 / 100

Latest Signatures

 • 11 December 2015200. Linda D
  97' Po na kthejne me kto qe po bejne?
 • 05 December 2015199. Florion Greene
  I support this petition
 • 23 November 2015198. Drinush C
  I support this petition
 • 19 November 2015197. Lirio N
  SHQIPERIA NE RREZIK, pranл njл LUFTE CIVILE. "E MAJTA" ANTISHQIPTARE PROVOKON.
 • 04 November 2015196. Mehmet Huffman
  ju po shkaterroni imagin e Shqiperise, une si Mehmet nuk jam ndakort me kete qe ju dhe partia juaj beni.
 • 23 October 2015195. Basri A
  I support this petition
 • 22 October 2015194. Ina Moon
  shqiperia dhe shqipetaret kane te drejte te integrohen mjaft na penguat kemi 20vjet qe po e presim kte dite
 • 14 September 2015193. Bashkim Q
  I support this petition
 • 01 September 2015192. Xhevahir D
  Ndalojeni kete marrezi
 • 13 August 2015191. Mrsciingdipmuhamet A
  I support this petition
 • 04 August 2015190. Klodian Mckay
  ndalni se po e shkaterroni totalisht imazhin e shqiperise ne mbare boten ,..
 • 02 August 2015189. Bodoj F
  I support this petition
 • 01 August 2015188. Dorlir B
  I support this petition
 • 31 July 2015187. Berdynasi Gamble
  Tradhtari i Kombit edi rama, (ps dhe perkrahesit)
 • 28 July 2015186. Naser Bradley
  Shteti dhe kombi kane me shume rendesi sesa deshirat e nje njeriu qe nuk pranon kursesi humbjen
 • 17 July 2015185. Beqir Rush
  sa nuk eshte vone
 • 07 July 2015184. Valbona D
  I support this petition
 • 31 May 2015183. Petrit K
  I support this petition
 • 26 May 2015182. Agron L
  Fakekeqesi e madhe per te gjithe shqiptaret
 • 06 May 2015181. Redon N
  I support this petition
 • 02 May 2015180. Besnik B
  Eshte nevoje imediate te nderpriten ketoo marrezira dhe veprime antikombetare te opozites.veprime te tilla mund te bejne vetem amiqte e perbetuar te shqiperise.
 • 08 March 2015179. Fatos D
  x
 • 06 March 2015178. Tauland O
  I support this petition
 • 05 March 2015177. Ilir H
  I support this petition
 • 22 February 2015176. Blerim C
  Zoti i shkaterrofte planet e atyre qe jane kunder zhvillimit te Shqiperise!
 • 21 February 2015175. Rexhep E
  I support this petition
 • 16 February 2015174. Abdullah Bernard
  Ndalo mos shkatrro Shqiperine e shenjet

browse all the signatures

Information

Shelby WilliamsBy:
International PolicyIn:
Petition target:
Partia Socialiste e Shqiperisл

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets