Nacionalna penzija za Petra Celika sign now

Драги приатеи,

Молио бих да и ви гласате да наш приате Петар Челик, наш истакнути спортиста добие националну пензиу.
Петар Челик е дуги низ година инспирисао омладину широм Србие и угославие да се бавеем спортом оснаже духом и телом и да на та начин постану бои уди.
Петар Челик е роен 1949. године а током дугогодише спортске кариере е постигао изузетан успех:
-Вишеструки Мистер Србие и угославие, троструки светски и европски првак у "Body buildingu", носилац многоброних титула и признаа у земи и иностранству.
Последи велики успех Петар е постигао пре неколико дана у своо 61 години осваауи титулу шампиона света у Словачко и постао Мистер Универзум 2010. године!

Детае и фотографие са овог такмичеа и рание постигнутих спортских успеха можете погледати на следео адреси:

Не ради се о приатеству него о правди. Он е свакако велики био и велики остао. Не познаем друге наше спортисте кои и у 61 години чине што и Петар те своим успесима мотивишу и старе и младе а посебно светлау образ држави коа уроена у правилнике и бирократиу не види где о е интерес и ко и како е популарише.

Унапред хвала у свое и у Петрово име.

Молио бих вас да ово рашитите дае ер ко е помои спортисти ако не колеге спортисти, убитеи и поштоваоци вредности спорта.

Намера нам е да ова петициа буде приложена као едан додатни аргумент у покушау да реализуемо нашу идеу у добиау националне пензие за нашег Петра Челика.

Слободан Гаинов са приатеима, Србиа - Новембар 2010. године.

No one has signed this petition yet

Jennie RandolphBy:
Politics and GovernmentIn: