mt:s Mix postpaid profili peticija sign now

Dole potpisani korisnici Mix postpaid tarifnog profila Mobilne Telefonije Srbije (u daljem tekstu mt:s) zahtevaju od mt:s-a da ispoštuje svoje ugovorne obaveze i da svim korisnicima, koji su stekli status korisnika mt:s-a do 21.02.2008.godine, Mix postpaid tarifnih profila omogući prenos minuta i SMS-ova ka bojevima čiji je međunarodni kod za pozivanje 381 u naredna tri (3) meseca.

Ukoliko mt:s ne želi da ovo što je gore napisano uradi, potpisnici peticije zahtevaju da mt:s omogući korisnicima koji žele raskid ugovora da to učine bez naknade ukoliko su korisnici platili sve mesečne račune zaključno sa februarskim 2008.godine. U februarski račun ulaze sve pružene mt:s usluge do 29.02.2008.godine u 23h59min59sec časova, GMT+1.

Potpisnici peticije zahtevaju da nadležni državni organi (inspekcije, sudovi itd.) izvrše kontrolu ovakvog postupka mt:s-a.

mt:s je 22.02.2008.godine poslao većini korisnika postpaid Mix tarifnog profila SMS u kome ih obaveštava da od 01.03.2008.godine se završava promocija u kojoj su se neutrošeni minuti i SMS-ovi ka nacionalnim brojevima prenosili u naredna tri (3) meseca. Odgovorno lice mt:s-a prilikom potpisivanja ugovora nije obavestilo korisnika da se samo u toku promocije prenosi neutrošen nacionalni saobraćaj.

No one has signed this petition yet

Juan CabreraBy:
Technology and the InternetIn:
Telekom Srbija a.d. - Mobilna Telefonija Srbije, Respublika Srbija, Beograd, Takovska 2