Mentsьk meg a szentesi Drбami tagozatot! sign now

Nyнlt Levйl
Csongrбd megye Kцzgyűlйse
Magyar Anna
Elnцk Asszony rйszйre

Ьzenet egykori iskolбnkйrt

Tisztelt Elnцk Asszony!

A szentesi Horvбth Mihбly Gimnбzium irodalmi-drбmai tagozatбnak цregdiбkjaikйnt nцvekvő aggodalommal figyeljьk az iskolбnkban kialakult helyzetet. Aggуdva olvassuk, halljuk, hogy a hнrek ezъttal nem a szнnjбtszу fesztivбlokon, a tanulmбnyi versenyeken elnyert rangos elismerйsekről, dнjakrуl, a tartalmas йs szнnvonalas pedagуgiai munkбrуl, a jelenlegi йs a hajdani diбkok sikereiről szуlnak. Hanem valami egйszen mбsrуl, ami mйltatlan az intйzmйny hagyomбnyaihoz.

A segнtsйgйt kйrjьk. Segнtsen abban, hogy a gimnбziumnak nemzetkцzi hнrnevet йs elismertsйget szerzett, diбkok tцbb nemzedйkйt felbecsьlhetetlen йrtйkű ъtravalуval elbocsбjtу tanбri kar egyьtt maradhasson, йs folytathassa a munkбt. Hiszen egy iskola йrtйkйt, rangjбt nem az уdon falak, hanem a falai kцzцtt dolgozу emberek adjбk. Ezek a tanбrok mбr sokszorosan bizonyнtottбk felkйszьltsйgьket, alkalmassбgukat, tehetsйgьket. Mindannyian. Ha mбs nem, hбt a mi йletpбlyбnk erre a bizonyнtйk.

Segнtsen abban, hogy egykori gimnбziumunk vezetйsйvel olyan igazgatуt bнzzanak meg, aki bнrja pedagуgustбrsai bizalmбt, йs szнvьgyйnek tekinti az intйzmйny hagyomбnyainak бpolбsбt, az orszбgban egyedьlбllуan sikeres drбmai tagozat megőrzйsйt, fejlesztйsйt. Segнtsen abban, hogy Szentes vбrosa a jцvőben is bьszke lehessen gimnбziumбra, az ott vйgzett, sikeres pбlyбt befutott diбkokra. Segнtsen abban, hogy mi, цregdiбkok is bьszkйk lehessьnk a vбrosra, amely elfogadott йs befogadott minket. Segнtsen abban, hogy az utбnunk jцvő nemzedйkek kйpviselői is бtйlhessйk azt az цrцmцt, amikor ismeretlenek цsszesъgnak a hбtuk mцgцtt: Nagyon tehetsйges, nem csoda, hiszen Szentesről jцtt.

Ezt a levelet kцzzйtettьk a Szнnhбz.hu felьletйn is, hogy ne csak az цregdiбkok, hanem minden, szнnhбzat szerető, a drбmais iskola fцnnmaradбsбt fontosnak йrző ember csatlakozhasson hozzб, alбнrhassa azt.

No one has signed this petition yet

Jeremy HigginsBy:
HealthIn: