ΟΧΙ στὴν προδοτικὴ παρανοϊκὴ συμφωνία τοῦ Marrakesh! sign now

Υπογράφουμε το παρόν Ψήφισμα προκειμένου ν᾿ αποτραπεί η προδοτική βούληση της (ανθ)ελληνικής κυβέρνησης (και της αντιπολίτευσης ομοίως) και να επικυρώσει την οριστική και αμετάκλητη εθνική και βιολογική μας αυτοκτονία.

Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στην νομιμοποίηση του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της ελληνικής και ευρωπαϊκής γης, όπως αυτή κατ᾿ ουσίαν της επιβάλλεται ως δεδηλωμένη δέσμευση των χωρών υπό των κατά τόπους εντολοδόχων προδοτικών "δημοκρατικών ηγεσιών" τους και κανονικοποιείται τυπικώς με το "Παγκόσμιο Σύμφωνο για την ασφαλή, ομαλή και τακτική μετανάστευση" του συστηματικώς αντι-λευκού Ο.Η.Ε..

Οι ευρωπαϊκές Πατρίδες, που ήδη επι μακρόν μαστίζονται από εσωτερική παρακμή και υπογεννητικότητα, πλήττονται εδώ και δεκαετίες θανάσιμα κι αιμορραγούν, καθώς ως ακέφαλες οχλοκρατούμενες και άβουλες εξηρτημένες επικράτειες-δορυφόροι καθυποταγμένοι στην, άλλοτε αφανή κι ἀλλοτε εμφανέστατη, επικυριαρχία παγκοσμίων πολιτικοοινομικών χειραγωγών/δυναστών ασφυκτιούν και καταρρακώνονται από την προδοτικώς και συνωμοτικώς προγραμματισμένη κι επιβεβλημένη πλημμυρίδα παντελώς αλλογενών, εξω-ευρωπαϊκών και εξωτικών ορδών εισβολέων, πλημμυρίδα που πλέον δια του υπογραφομένου επαισχύντου Συμφώνου του ΟΗΕ και θεσμοποιείται!

Αυτοί που δεδηλωμένως οραματίζονται την εξαφρικανισμένη "Πανευρώπη"  Coudenhove-Kalergi (http://www.dutchanarchy.com/coudenhove-kalergi-plan-genocide-white-peoples-europe/) προσπαθούν δολίως να πείσουν πως τάχα το Σύμφωνο του Marrakesh δεν είναι δεσμευτικό - όμως τότε γιατί τόσο καίγονται να το επιβάλλουν; Γιατί οι υπογράφουσες χώρες δηλώνουν 86 φορές στην "μη δεσμευτική" αυτή προδοτική Συνθήκη πως "ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ" (are committed to) να εργασθούν για την προώθηση των σχεδίων μεθοδικού αφρικανικού εποικισμού της Ευρώπης; Καθώς και στην συστηματική ποινικοποίηση και καταδίωξη κάθε ελεύθερης κριτικής φωνής κατά του συντελουμένου ΑΙΣΧΟΥΣ;

Μία τεράστια σατανική κυριολεκτικώς επιχείρηση παγκοσμίων διαστάσεων επιβάλλει και συντονίζει αφ᾿ ενός την πρόληψη και καταστολή κάθε υγιούς φυσικής αντιδράσεως με αδιάκοπο σφυροκόπημα αποπροσανατολιστικής προπαγάνδας και συστηματικής κι ολόπλευρης πλύσεως εγκεφάλου υπό διάφορες εξωραϊστικές "ανθρωπιστικές" γελοίες προφάσεις και τεχνάσματα, του τύπου "έχουν πόλεμο", "δεν έχουν δουλειά", "χρειαζόμαστε νεολαία", "χρειαζόμαστε εργαζομένους" κ.ο.κ., ως εάν οι λευκοί ευρωπαϊκοί λαοί θα πρέπει ως οι τέλειοι παράφρονες ν᾿ αποφασίσουν άλλοτε για δῆθεν πρακτικούς, ἀλλοτε  για δήθεν ηθικούς κ.ο.κ. αλλόκοτους "λόγους" την αυτοχειρίαν τους, την συνθλιβήν τους δι᾿ ασφυξίας στην ίδια μέσα την Ευρώπη, αφ᾿ ετέρου δε σκηνοθετεί και προκαλεί καταστάσεις και συνθήκες (π.χ. διάλυση Λιβύης, υπόθαλψη πολέμου στην Συρία με τον κατά του Ασάντ πόλεμο στο πλευρό του ISIS και του Ισραήλ, ώστε να πλημμυρίσουν κατόπιν την Ευρώπη με λιποτάκτες "πρόσφυγες" ευμαρείας, που θέλουν νά φθάσουν στην Γερμανία και την Σκανδιναυΐα, ὅπως θέλησαν οι παρασκηνιακοί αφέντες των παρακρατικών εγκληματικών ΜΚΟ...), τις οποίες παραμορφώνοντας με τον κατάλληλο συντονισμό των πλήρως ελεγχομένων τους συστημικῶν ΜΜΕ χρησιμοποιούν κατόπιν ως προφάσεις για το διάπλατο άνοιγμα των θυρών της Ευρώπης, στην οποίαν ελεεινοί σιχαμένοι προδότες τύπου Δ. Αβραμόπουλου, Em. Macron, Sarcozy, A. Merkel, Α. Τσίπρα κ.λπ. (βλ. π.χ. https://www.politico.eu/article/europe-migration-migrants-are-here-to-stay-refugee-crisis/

https://www.breitbart.com/europe/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/ https://www.youtube.com/watch?v=ah39fA6q2zU&bpctr=1543885942 , https://www.rt.com/news/382706-african-migrants-millions-europe/ ) προγραμματίζουν να εισαγάγουν αλλεπάλληλα εκατομμύρια αφρικανών και μεσανατολιτών μέσα στις αμέσως προσεχείς δεκαετίες!

Μια επιχείρηση κατακλυστικής εισβολής που θα αλλάξει άρδην την ανθρωπογεωγραφία και άρα την ταυτότητα των παλαιών ευρωπαϊκών Πατρίδων, που ήδη προχωρεί καλπάζουσα, μοιραίως οδηγώντας σε πραγματική Γενοκτονία ολόκληρης της Λευκής Φυλής μέσα στην ίδια της την κοιτίδα!

Επί πλέον τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας και ολόκληρη η Ευρώπη δέχεται διαρκώς απίστευτο αριθμό εισβολέων από την Ασία και Αφρική, καθώς τα προδοτικά Μ.Μ.Ε. και κρατικοί ή παρακρατικοί φορείς ομιλούν ψευδώς για “μεταναστευτικές” ή “προσφυγικές ροές”, “βαπτίζουν” μάχιμους ενήλικες ως “ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα”, ενώ σκοτεινές Μ.Κ.Ο. δασκαλεύουν τους ψευδοπρόσφυγες στο ψέμμα, αναλαμβάνουν την νομική εκπροσώπηση στις ψευδείς αιτήσεις ασύλου και γενικά πράττουν ο,τιδήποτε για την οριστική εγκατάσταση των λαθροεισβολέων (χρηματική ενίσχυση, εύρεση κατοικίας, βίαια ένταξη σε σχολεία και κοινωνικό ιστό κ.λπ.) και επίρρωσή τους ως κοινοτήτων δίκην επεκτατικών-μεταστατικών νησίδων εντός των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Περαιτέρω με ποιά λογική ακόμη και πραγματικοί πρόσφυγες από Ιράκ, Συρία και Αφγανιστάν θα έπρεπε να έλθουν στην Ελλάδα, στην Κροατία, στην Αυστρία, στην Γερμανία, στην Σουηδία; Αισχροί λιποτάκτες, νέοι άνδρες που εγκατέλειψαν μανάδες κι αδελφές τους για να βρουν την τύχη τους στην αποπροσανατολισμένη και παραλυμένη Ευρώπη, ή σταλμένοι πράκτορες του Ισλάμ οι περισσότεροι, εν πάσῃ περιπτώσει χάνουν την όποια τυχόν ιδιότητα πρόσφυγος αφ᾿ ότου εγκαταλείπουν μια ασφαλή χώρα διελεύσεως, σύμφωνα και με τους καταταλαιπωρημένους διεθνείς κανόνες...

Η απόφαση επιβολής της Λευκής Αυτοχειρίας ειναι λοιπόν "άνωθεν" ειλημμένη από τίς διεθνείς σιωνιστικές συμμορίες των διαφόρων Σόρος και τ᾿ ανδρείκελά τους, που παριστάνουν τις ηγεσίες των αβούλων πια και πλήρως παραλυμένων ευρωπαϊκών λαών!

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Θα εξακολουθήσουμε να παραμένουμε βουβοί κι άπραγοι θεατές του συλλογικού μας εκτοπισμού και γενοκτονίας, καθώς προωθούν μεθοδικά θύλακες αλλοφύλων νέων ανά την χώρα και την Ευρώπη ολόκληρη, ενώ το ρεύμα συνεχίζει ακάθεκτο και όλο και πιο αγριεμένο κι επιθετικό;

Θα αφήσουμε τους παγκοσμίους συνωμότες και τα προδοτικά τους εξωνημένα ανδρείκελα να μας επιβάλουν τετελεσμένες και οριστικώς μη αναστρέψιμες καταστάσεις, που δεν θα σημαίνουν τίποτε λιγώτερο από την εξαφάνισή μας ως εθνικής και φυλετικής οντότητος ως Ελλἠνων - καθώς και των λοιπών ευρωπαϊκών λαών; Θα αφήσουμε την υποχείρια χρηματιστηριακών, σιωνιστικών συμφερόντων και θεραπαινίδα των εγκληματικών σχεδίων Coudenhove-Kalergi Ψευδο-ευρωπαϊκή Ένωση να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο της;

Γατί άραγε όλοι οι λαοί κι όλες οι φυλές έχουν δικαίωμα και καθήκον να διαφυλάξουν την ταυτότητα και ανεξαρτησία τους αλλά οι λευκοί ευρωπαίοι οφείλουμε ν᾿ αυτοκτονήσουμε, διότι αν θέλουμε κάτι άλλο είμαστε κακεντρεχείς "ρατσιστές" κ.ο.κ.;

Ώς πότε θ᾿ ανεχόμαστε την κάθε ιδεοληπτική Τασία και τον κάθε εθνομηδενιστή Αβραμόπουλο ή Γιαβρόγλου να σύρουν την χώρα μας προς τον όλεθρο χωρίς καμμίαν ουσιαστική αντίδραση από κανένα κι ενώ ο καθένας κοιτάει μικρόψυχα και μικροποντικίσια μόνον την δουλίτσα του και το άμεσο μικροσυμφέρον του, αδιάφορος για το ότι καθιστά αδύνατη την επιβίωση των παιδιών και των εγγονών του;

Οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιταχθούμε σθεναρά στο προδοτικό αυτό σύμφωνο που πλέον από την υπογραφή του νομιμοποιεί στην ουσία την “μετανάστευση” (προς την Ευρώπη) ως δήθεν αναφαίρετο “ανθρώπινο δικαίωμα” των τριτοκοσμικών εισβολέων και ενδυναμώνει το ήδη ισχυρό νομικό πλέγμα προστασίας των εποικιστών δια της παροχής προνομίων και δια της αυστηράς ποινικοποιήσεως κάθε αντιδράσεως εκ μέρους του ακόμη ελεύθερα σκεπτομένου μέρους του λαού...

Η (ανθ)ελληνική εκ πεποιθήσεως βαθύτατα και συνεπώς εθνομηδενιστική κυβέρνηση ενθουσιωδώς σκοπεύει να επικυρώσει και θεσμοθετήσει στις 10-11 Δεκεμβρίου 2018 τον βιολογικό μας αφανισμό, ωστόσο ακόμη και στην τόσο εξανδραποδισμένην Ευρώπη υπάρχουν ήδη πολλές αντιδράσεις - από τους λαούς αλλά και από κάποιες κυβερνήσεις. Αρκετά ευρωπαϊκά κράτη ήδη έχουν αντιταχθεί στην υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας που θα αποτελέσει την θανατική καταδίκη του Λευκού Ευρωπαίου. Ομοίως αντιτίθενται στο σύμφωνο οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.

Ευρωπαϊκά κράτη που μέχρι στιγμής αρνούνται να αυτοκτονήσουν:

Αυστρία

Βουλγαρία

Ελβετία

Εσθονία

Σλοβακία

Κροατία

Ουγγαρία

Πολωνία

Τσεχία

Ιταλία

Υπογράφουμε απαιτώντας ως Έλληνες να προστεθεί και η Ελλάδα στην ομάδα των λευκών ευρωπαϊκών Εθνών, που ακόμη διαθέτουν αρκετή στοιχειώδη σύνεση και βούληση ώστε ν᾿ αντισταθούν στην επιβαλλομένην τους αυτοχειρία και να αγωνίζονται για την συλλογική τους εθνική επιβίωση!

Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα αγωνισθούμε δι᾿ όλων των μέσων κατά της Συνθήκης προσκλήσεως της Αφρικής και της Αραβίας στην Ευρώπη και εναντίον όσων συνεργούν στην προώθηση και εφαρμογή της, ως συνειδητοί πατριώτες και ως ελεύθεροι Έλληνες, επιδιώκοντας την πλήρη ανατροπή τους καθώς και την δέουσα απόδοση και επιβολή δικαιοσύνης.

Γιάννης ΠαπαδόπουλοςBy:
Διεθνής ΠολιτικήIn: