ЯнЭ КХдЪ дЭУЯ make urself sign now

how to make your self easily
ЯнЭ КХдЪ дЭУЯ ИУежбЙ

ЪФЗд ЗЮжб Зжб ОШжЙ ЗТЗм
жЗбИСдЗгМ Пе гФ бСгЦЗд ИУ Пе бЯб ЗбЗнЗг
ЗбХбЗЙ

ЯЛнС гдЗ нСнП Гд нХбм Гж ЯЗд нХбм жбЯде ЗдЮШЪ Зж КжЮЭ бУИИ Гж ВОС........
едЗ бд дНЯг Ъбм ГНП ЭЯбдЗ КГКм ЪбндЗ ИЪЦ гд еРе ЗббНЩЗК ..
бРбЯ УдИПГ Эм ФСН еПЭ ЗбИСдЗгМ жГСМж ЗбХИС бГде Шжнб ИЪЦ ЗбФмБ.....

ГеПЗЭ ЗбИСдЗгМ:
1-ГжбЗ Гд дКЮСИ гд Зббе УИНЗде жКЪЗбм....
2-Гд дХдЪ ГдЭУдЗ ждМЪб гд ГСжЗНдЗ ФОХнЙ ЮжнЙ ЛЗИКЙ..
3-Гд дКЪбг ЗбдЩЗг жЯнЭнЙ ГддЗ дУКШнЪ ЭЪб ЗбФмБ ЗбХжЗИ гегЗ ЗЪКЮП ЗбИЪЦ.....
4-ЗбИСдЗгМ ФЗгб бЯЗЭЙ ЗСЯЗд ЗбНнЗЙ бРбЯ бЗ нУКЫСИ ЗбИЪЦ ИГде гФСжЪ ббМгнЪ
5-ЗбИСдЗгМ нСНИ ИГм ЭЯСЙ Гж ПЪЗБ Гж гЮжбЙ гд ЗбНПнЛ ЗбФСнЭ Гж гд ЗбЮСВд ЗбЯСнг ЗбРм еж гдеМдЗ

Гжб ОШжЙ ЗбХбЗЙ Эм ЗбИнК:
ЯЛнС гдЗ нКЪСЦ бЯбЗг гд ЗбгНнШнд....(ГдК бЗ КЪСЭ Зббе).....(ЯнЭ бЗКХбм гд нКСЯ ЗбХбЗЙ Эеж ЯЗЭС)
еРе ЗбГЮЗжнб бЗКЮПг ФнЖЗ МнПЗ бЕЮЗгЙ ЗбЭСнЦЙ жЗбНЛ ЪбнеЗ Иб КМЪбдЗ ГЯЛС ЪдПЗ жГЯЛС КФПнПЗ Ъбм ЗбИШБ ИЫнЙ ЗбЪдЗП жбнУ ЪХнЗд ЗЮЗгЙ ЗбЭСнЦЙ...
бРбЯ бЯм дКЪбг ЯнЭ дХбм гд МПнП
нМИ Гд дЦЪ Эм ЗбЗЪКИЗС........
1-ЗбХбЗЙ Эм ЗбИнК ем ОШжЙ КУЗЪП гд бЗнХбм Гж гд нЩд Где нКЯЗУб ИГддЗ бд дНЯг Ъбне Иб УдФМЪе Ъбм Гд нЭЯС гд МПнП ИЪПеЗ УдИПГ Эм ЗбХбЗЙ Эм ЗбгУМП
2-ЗбХбЗЙ Эм ЗбИнК гегЙ Эм ЗбИПЗнЙ бЯм дКЪбг ЗбГСЯЗд жЗбФСжШ жЗбдЩЗг жЯнЭнЙ ЗбНЭЗЩ ЪбнеЗ
3-гд нЪКСЦ Ъбм ЭЯСЙ ЗбгФСжЪ ЭдШбИ где ГбЗ нФЗСЯ гЪдЗ
бГддЗ бУдЗ едЗ Эм гжЦЪ ЗбНЗЯг ЗбГЪЩг бЯм дНЯг Ъбм ГНП

ЭжЗЖП ЗбХбЗЙ:
ГНнЗдЗ КФЪС ГдЯ гСеЮ жГдЯ бЗКУКШнЪ Збнжг Гд КДПм ЗбХбЗЙ
ЕРЗ бЗИП Гд КЪСЭ КбЯ ЗбЭжЗЖП ГжбЗ:
1-МЗБ Эн ЯКЗИ " ЗбЗУКФЭЗБ ИЗбХбЗЙ ббПЯКжС " ТенС СЗИН: " Ед ЗбЯжСКнТжд ЗбРн еж еСгжд ЗбдФЗШ Эн МУг ЗбЕдУЗд нИПГ Эн ЗбЗТПнЗП жИНПЙ гЪ ПОжб жЮК ХбЗЙ ЗбЭМС жнКбЗТг гЪе ЗСКЭЗЪ гдУжИ ЦЫШ ЗбПг жбеРЗ нФЪС ЗбЕдУЗд ИдФЗШ ЯИнС ИЪП ХбЗЙ ЗбЭМС Инд ЗбУЗПУЙ жЗбКЗУЪЙ ХИЗНЗ бРЗ дМП еРЗ ЗбжЮК ИЪП ЗбХбЗЙ еж жЮК ЗбМЬП жЗбКФгнС ббЪгб жЯУИ ЗбСТЮ жЮП ЮЗб СУжб Зббе Хбм Зббе Ъбне жУбг ЭнгЗ СжЗе ЗбКСгРн жЗИд гЗМЙ жЗбЕгЗг ГНгП: " Зббег ИЗСЯ бГгКн Эн ИЯжСеЗ" ЯРбЯ КЯжд Эн еРЗ ЗбжЮК ГЪбм дУИЙ бЫЗТ ЗбГжТжд Эн ЗбМж жбеРЗ ЗбЫЗТ КГЛнС гдФШ ббМеЗТ ЗбЪХИн жббГЪгЗб ЗбРеднЙ жЗбЪЦбнЙ
2-нНЯн гНгП гдХжС гд ИнСжК ЮХКе гЪ ЗбХбЗЙ:
3-КУЗЪП ЗбХбЗЙ ЗбОЗФЪЙ Ъбм КеПЖЙ ЗбдЭУ жЕТЗбЙ ЗбКжКС бГУИЗИ ЯЛнСЙ ГегеЗ ФЪжС ЗбЕдУЗд ИЦВбКе жИЗбКЗбн ЦВбЙ Яб гФЯбЗКе ГгЗг ЮПСЙ жЪЩгЙ ЗбОЗбЮ ЗбгПИС беРЗ ЗбЯжд ЗбЭУнН ЭнОСМ ЗбгУбг гд ХбЗКе жЮП ГбЮм Яб гЗ Эн МЪИКе гд гФЯбЗК жегжг жКСЯ ЪбЗМеЗ жКХСнЭеЗ Ебм ЗбСИ ЗбСНнг жЯРбЯ КДПн ЗбХбЗЙ Ебм ЕТЗбЙ ЗбКжКС ИУИИ ЪгбнЙ КЫннС ЗбНСЯЙ ЗбгУКгС ЭнеЗ жгд ЗбгЪбжг Гд еРЗ ЗбКЫннС ЗбНСЯн нНПЛ ЗУКСОЗБ ЭУнжбжМнЗ еЗгЗ Эн ЗбМУг жЮП ГгС Ие ЗбСУжб Хбм Зббе Ъбне жУбг Гн гУбг КдКЗИе НЗбЙ гд ЗбЫЦИ ЯгЗ ЛИК ЪбгнЗ Гд ббХбЗЙ КГЛнСЗ гИЗФСЗ Ъбм ЗбМеЗТ ЗбЪХИн ЕР ГдеЗ КеПЖ гд ЛжСКе жКНЗЭЩ Ъбм ЗКТЗде ЯгЗ КЪКИС ЪбЗМЗ дЗМЪЗ ббГСЮ ЗбдЗКМ Ъд ЗбЗЦШСЗИ ЗбЪХИн.
жнЮжб ЗбПЯКжС " КжгЗУ еЗнУбжИ " : "Е д гд Гег гЮжгЗК Збджг ЗбКн ЪСЭКеЗ Эн ОбЗб Уднд ШжнбЙ гд ЗбОИСЙ жЗбИНЛ ЗбХбЗЙ жГдЗ ГбЮн еРЗ ЗбЮжб ИжХЭн ШИнИЗ ЭЕд ЗбХбЗЙ ен Гег жУнбЙ ЪСЭеЗ ЗбЕдУЗд КИЛ ЗбШгГдндЙ Эн дЭУе жЗбеПжБ Эн ГЪХЗИе."
ГгЗ ЗбПЯКжС " ЕбнЯУнУ ЯЗСбнб" ЗбНЗЖТ Ъбм МЗЖТЙ джИб Эн ЗбШИ ЭнЮжб Ъд ЗбХбЗЙ: " ЕдеЗ КНПЛ дФЗШЗ ЪМнИЗ Эн ГМеТЙ ЗбМУг жГЪЦЗЖе Иб ен ГЪЩг гжбП ббдФЗШ ЪСЭ Ебм нжгдЗ еРЗ жЮП СГнК ЯЛнСЗ гд ЗбгСЦм ЗбРнд ГОЭЮК ЗбЪЮЗЮнС Эн ЪбЗМег ЯнЭ КПОбК ЗбХбЗЙ ЭГИСГКег КгЗгЗ гд Ъббег Ед ЗбХбЗЙ ЯгЪПд ЗбСЗПнжг гХПС ббЕФЪЗЪ жгжбП РЗКн ббдФЗШ жбЮП ФЗеПК КГЛнС ЗбХбЗЙ Эн гПЗжЗЙ ГгСЗЦ гОКбЭЙ гЛб ЗбКПСд ЗбИСнКждн жЗбКеЗИ ЗбЪЩЗг жЗбМСжН ЗбгКЮнНЙ жЗбУСШЗд жЫнСе "
ГнЦЗ нЪгб КСКнб ЗбЮСВд ЗбЯСнг Эн ЗбХбЗЙ НУИ ЮжЗЪП ЗбКМжнП Ъбм КдЩнг ЗбКдЭУ ОбЗб КЪЗЮИ ЗбФенЮ жЗбТЭнС жеРЗ нДПн ИПжСе Ебм КОЭнЭ ЗбКжКС ИПСМЙ ЯИнСЙ ЯгЗ Гд НСЯЙ ЪЦбЗК ЗбЭг ЗбгХЗНИЙ ббКСКнб КЮбб гд ЗбФЪжС ИЗбЕСеЗЮ жКЯУИ ЗбЪЮб дФЗШЗ жНнжнЙ ЯгЗ ЛИК Эн ИЪЦ ЗбГИНЗЛ ЗбШИнЙ ЗбНПнЛЙ.
жббУМжП ПжС ЪгнЮ Эн ЕТЗбЙ ЗбЮбЮ гд дЭУ ЗбгУбг НнЛ нФЪС Эне ИЭнЦ гд ЗбУЯндЙ нЫгСе жШжЭЗд гд джС ЗбнЮнд жЗбКжНнП. жЯЛнС гд ЗбдЗУ Эн ЗбнЗИЗд нОСжд УЗМПнд ИгМСП ФЪжСег ИЗбЕСеЗЮ Гж ЗбЦнЮ жЗбЗЯКЖЗИ Пжд Гд нЪСЭжЗ Гд еРЗ ЗбЭЪб СЯЬд гд ГСЯЗд ХбЗЙ ЗбгУбгнд.
КНЯн бдЗ ЗбУнПЙ ЗбЭбИнднЙ "МгнбЙ бЗгЗ" ЮХКеЗ гЪ ЗбХбЗЙ:
" бЬг ГЯд ГЪСЭ бНнЗКн гЪдм жбЗ еПЭЗ УДЗб Щб нШЗСПдн жнХнИдн ИЗбСЪИ Яб НнЬд: бгЗРЗ ГНнЗ ї жгЗ ВОС еРе ЗбСжЗнЙ ЗбеТбнЙ ї ЯЗд Яб ФнБ гд Нжбн нжНн ИЗбУОЭ жЗббЗ гЪЮжб ЭЮП дФГК Эн ГУСЙ ЯЗЛжбнЯнЙ КЪеПКдн ИКЪбнгн еРЗ ЗбгРеИ ИХСЗгЙ ИЗбЫЙ жЯЗджЗ нНбгжд Гд ГЯжд ЕНПм ЗбЪЗгбЗК Эн гМЗб ЗбКИФнС ИеРЗ ЗбгРеИ Ъбм гУКжм ЗбЪЗбг жЯдК Эн ПЗОбн Ъбм нЮнд Гд еРЗ ГИПЗ бд нНПЛ.
жКЯгб МгнбЙ: " жЭн ГНП ЗбГнЗг жгЪ ЗТПнЗП НЗбЙ ЗбКжКС ГНУУК ИСЫИЙ ЮжнЙ КПЭЪдн ббИНЛ Ъд гЯЗд ббХбЗЙ бЗ ХжС Эне жИНЛК Ъд РбЯ ЗбгЯЗд ШжнбЗ НКм жМПКе ГОнСЗ гУМП ХЫнС Мгнб Эн ГШСЗЭ ИбПКдЗ Инд ЗбгСжМ ЗбОЦСЗБ Эн жУШ НЮжб ЗбГСТ бГжб жебЙ ЪдПгЗ жЦЪК ЮПгн Ъбм ГЪКЗИе ПЮ ЮбИн ИЪдЭ жЗдФСН ХПСн жГнЮдК Где ЗбгЯЗд ЗбРн НПЛКдн дЭУн ШжнбЗ ббИНЛ Ъде "
жКЯгб МгнбЙ ЮХКеЗ: " жЪбгКдн ЕНПм ЗбгУбгЗК ЯнЭ ГКжЦГ жЯнЭ ГХбн ббе ЗбжЗНП ЗбЮеЗС жФЗСЯК ЗбгУбгнд ЗбХбЗЙ бГжб гСЙ Эн НнЗКн жЪдПгЗ ИПГК ЗбХбЗЙ ЫгСКдн ЗбУЯндЙ жбЭКдн ЗбШгГдндЙ ЯгЗ бг нНПЛ бн гд ЮИб жЪдПгЗ УМПК ббе гЪ МгжЪ ЗбгХбнд ЭЗЦК СжНн ИУЪЗПЙ бЗ НПжП беЗ бЮП ФЪСК Гдн УГШнС ЭСНЗ ИЪЛжСн Ъбм еРе ЗбХбЗЙ"
жЭн ЗбдеЗнЙ КЮжб МгнбЙ:
" ЗбХбЗЙ ен КгЗгЗ гЗ ЯдК ГКЪШФ бе бЮП ГХИНК ХПнЮКн ЗбгНИИЙ жСЭнЮКн ЗбПЗЖгЙ ЗбКн ГКОбХ гЪеЗ гд Яб ЦнЮ жгд ГнЙ гЪЗдЗЙ бЮП жПЪК ЗбЗЯКЖЗИ Ебм ЗбГИП Эбг нЪП бе Гн гЪдм Эн НнЗКн ИЪП Гд еПЗдн Зббе Мб жЪбЗ ббЕУбЗг жГЯСгдн ИНИ ЗбХбЗЙ жбЗ ГМП гЗ ГЮжб КЪбнЮЗ Ъбм еРЗ Ужм: ЗбНгП ббе ЗбРн еПЗдн беРЗ жгЗ ЯдК бГеКПн бжбЗ Гд еПЗдн Зббе
4-ЭжЗЖП ЗбХбЗЙ ГдеЗ КЮжн ЪЦбЗК ЗбИШд бГдеЗ КгдЪ КСЗЯг ЗбПежд ЗбКн КДПн Ебм ЗбИПЗдЙ ж ЗбКСеб ЭКгдЪ КФжеЗК ЗбМУг жКТнП гд СФЗЮКе. жЗбХбЗЙ ИНСЯЗКеЗ ЗбгКЪППЙ КТнП гд НСЯЙ ЗбГгЪЗБ ЭКЮбб гд НЗбЗК ЗбЕгУЗЯ жКЮн где жКЮжн ЯРбЯ гд ЕЭСЗТ ЗбгСЗСЙ.
жЦЪ ЗбСЯжЪ жЗбУМжП жгЗ нНПЛ Эне гд ЦЫШ Ъбм ГШСЗЭ ГХЗИЪ ЗбЮПгнд нДПн Ебм КЮбнб ЗбЦЫШ Ъбм ЗбПгЗЫ жРбЯ ЯГЛС КПбнЯ ГХЗИЪ ЗбГЮПЗг КгЗгЗ ггЗ нФЪС ИЗбЗУКСОЗБ жЗбеПжБ. жЗбУМжП ЗбШжнб нДПн Ебм ЪжПЙ ЦЫШ ЗбПг Ебм гЪПбЗКе ЗбШИнЪнЙ Эн ЗбМУг Ябе жнЪгб Ъбм КПЭЮ ЗбПг Ебм Яб ГМеТЙ ЗбМУг

ЯнЭнЙ Ъгб ЗбИСдЗгМ:
УнИПГ ЗбИСдЗгМ Ъд ЗЯКгЗб ЪПП гд ЗбГЪЦЗБ ЗбРм нЯЭм бКФМнЪдЗ МгнЪЗ
ЗбИСдЗгМ нИПЗ ИХбЗЙ ЗбЭМС.....
ХбЗЙ ЗбЭМС УдИПЗ Эм ГПЗЖеЗ ЯЗгбЙ бгПЙ бЗКЮб Ъд ГУИжЪнд ждХЭ.......
ИЪПеЗ дИПЗ Эм КШИнЮ ХбЗЙ ЗбЩеС гЪеЗ бгПЙ ЯЗбГОСм
Ям дУКШнЪ Гд дЪжП ГдЭУдЗ Ъбм ГПЗБ Яб ЗбЭСЗЖЦ ИПжд КЪИ Гж ЯУб
ЮП нЪКЮП ЗбИЪЦ Гд еРЗ НСЗг Гж гОЗбЭ ббПнд
бЯд ЗбеПЭ еж КФМнЪ гд бЗнХбм жгд ЯЗд нХбм жЗдЮШЪ Зж гд бЗнЪСЭ ЯнЭ нХбм Зж ЯнЭ нИПГ
бРбЯ дНд дФМЪ ГдЭУдЗ ИдЗ

Гж гжЮЭ Пндм дУКШнЪ Зд дУКЭнП где

гд гЗдж