Mai multa justitie, mai multe nedreptati! sign now

Pe 29 noiembrie 2007, "Mili" (nu are niciun rost numele lui complet) a fost prins fumand in curtea liceului de catre un membru al directiunii, lucru interzis de regulamentul scolar. "Mili" fuma in acelasi loc in care fumeaza toti fumatorii din liceu, cu exceptia celor care fumeaza in fata lui, si, totusi, este singurul pedepsit. Interesant este ca, desi pe site-ul liceului, la sectiunea "Regulament", este prevazut ca la prima abatere sanctiunile sa fie acelea de discutie in Consiliul de Disciplina si scaderea notei la purtare cu un punct, "Mili" va fi luat in discutie luni in Consiliu cu propunerea de exmatriculare pentru 3 zile si scaderea notei la purtare cu 2 puncte!

Atragem din nou atentia ca, mai vechea metoda a conducerii, proaspat scoasa de la naftalina, aceea de a taia cu bisturiul, fara, insa, a scoate, si cancerul, va duce, in mod cert, la decesul pacientului. Evident, aceeasi soarta o va avea si o operatie pe cord deschis facuta cu panza de bomfaer pe post de scalpel chirugical, metoda incercata in anul de glorie 2006.

Pusi in fata acestor nedreptati, atat a erorii de interpretare a regulamentului, cat, mai ales, a lipsei de moralitate a acestei decizii, in conditiile in care acesata prevedere este incalcata de n ori pe zi de catre n persoane, noi, colegii lui "Mili", spunem: ori toti, ori niciunul! Daca se aplica regulamentul, sa se aplice egal pentru toti (cu riscul de a ajunge la zeci de "exmatriculati"), daca nu, "Mili" sa primeasca pedeapsa, desi in circumstante imorale, pe care o prevede regulamentul.

Luni se ia in discutie cazul lui "Mili". Daca si voi credeti ca acestuia ii este comisa o nedreptate, semnati aceasta petitie, care va ajunge, speram, pe masa Consiliului.

No one has signed this petition yet

Vanessa BryanBy:
SportIn: