Leter drejtuar Z. Xhani sign now

I nderuar Z. Xhani dhe stadi drejtues i Partizanit

Ne, tifozet e Partizanit kemi mbi 10 vjet qe nuk na qesh buza dhe nuk ndjejme asnje kenaqesi nga skuadra me te cilen jemi rritur. Kjo skuader legjende ne historine e futbollit shqiptar meriton me shume se cfare kemi pare keto vitet e fundit. Kemi vite me rradhe qe i ngreme kot shpresat ne fillim te sezonit dhe kur vjen fundi debatojme me veten nese duhet te vazhdojme ta ndjekim kete Partizani apo jo. Vijme ne stadium cdo te shtune, vetem per te qene deshmitare te deshtimit te rradhes. Cdo kampionat qe po kalon, eshte nje tjeter njolle ne historine e ketij klubi.
Premtimet e bera cdo vere, emrat e paket cilesore ne skuader, vonesa e jashtezakonshme e fillimit te fazes pergatitore per sezonin e ri, inaktiviteti ne merkaton e veres kur disa lojtare me emer ne Superlige ishin te lire, emerimi i te njejteve trajnere qe jane shkarkuar disa here nga Partizani, apo qe nuk jane lene te qete te punojne, afrimi i lojtareve qe jane perjashtuar apo larguar disa here nga Partizani, nderhyrja e drejtuesve ne punet e trajnerit etj. jane shenja te nje mungese te theksuar profesionalizmi dhe aftesie per te drejtuar nje klub me emer te madh si Futboll Klub Partizani.
Gjithashtu dhe mungesa e respektit per tifozet e Partizanit dhe mendimeve te tyre, eshte nje tjeter ane negative e ketij stafi drejtues. Tifozet e kuq i kane shprehur shpesh mendimet e tyre si ne stadium, ashtu dhe ne faqet e internetit qe jane krijuar ne suport te ketij klubi. Por zakonisht nuk perfillen aspak dhe nuk denjohet as te jepen shpjegime per cfare ndodh te skuadra jone.
I nderuar Z. XHani, te falenderojme per te gjitha gjerat qe keni bere per Futboll Klub Partizani, si per skuadren e pare, ashtu edhe per Akademine, por pas 8 vjetesh mesa duket ka ardhur koha qe te largoheni. Partizanit i nevojitet nje ndryshim rrenjesor dhe nje fryme e re ne stafin drejtues. Duhet nje mentalitet fituesi qe te filloje nga koka dhe te shperndahet me poshte, deri tek lojtaret. Ka ardhur koha qe ti ndryshohet fytyra kesaj skuadre dhe te krijohet nje Partizan i ri qe te arrije aty ku i takon, ne majat e futbollit shqiptar.

Me respekt te jashtezakonshem
Demat e Kuq

No one has signed this petition yet

Marjorie FrostBy:
HealthIn: