Legyen vйge a vйdхoltбs propagandбnak! sign now

Ez a peticiу vйlemйny nyilvбnнtбsra hнv fel a gyуgyszeripar бltal tбmogatott йs a vйgletekig tъlmisztifikбlt H1N1 vйdхoltбssal szemben. Alбнrбsoddal csatlakozhatsz a tбmogatуink kцzй. Cйlunk az, hogy mind tцbbeknek felnyissuk a szemйt йs ellenбllбsra kйsztessцk a manipulбciу йs a megtйvesztйs ellen.

Kцvetelйseink:

Kцveteljьk, hogy a felelхs szervezetek pontos йs tйnyszerы felvilбgosнtбssal szolgбljanak az influenza elleni vйdхoltбssal kapcsolatban!

Kцveteljьk, hogy tйnyszerыen йs bizonyнtйkokkal tбmasszбk alб az бllбspontjukat a vйdхoltбs szьksйgessйgйrхl! Kцveteljьk, hogy mindezt a tйnyek fйlremagyarбzбsa, ferdнtйsek йs valуtlansбgok kцzlйsйnek kerьlйsйvel tegyйk!

Kцveteljьk, hogy tйnyszerыen йs bizonyнtйkokkal vбlaszoljбk meg azokat a - tцbbek kцzt az orszбgos tiszti fхorvos бltal is бltudomбnyos hьlyesйgnek nevezett - ellenйrveket йs kifogбsokat, amelyet az ellenzхk (szakemberek йs szakmбn kнvьliek) megfogalmaztak a vйdхoltбssal kapcsolatban! Kцveteljьk, hogy kьlцnцskйppen tйrjenek ki a h1n1 fertхzйs valуs sъlyossбgбnak ferdнtйsek йs tъlzбsokba nem esх ismertetйsйre; az oltуanyag tesztelйsйvel kapcsolatos hiбnyossбgokra; az oltуanyag eredetйre йs hatйkonysбgбra, hisz a forgalomba kerьlt oltуanyagot elismerten az 1900-as йvek elejйn felbukkant vнrustцrzsbхl fejlesztettйk - amely vнrustцrzs azуta eltelt йv alatt akбr tцbbszбzszor mutбlуd(hat)ott; a vakcina ismert йs feltйtelezhetх, valуs mellйkhatбsainak ismertetйsйre, mind rцvid tбvon, mind pedig tцbb йves tбvlatban!

Kцveteljьk, hogy az orvos tбrsadalom egy rйsze йs a gyуgyszeripar ne nйzze az embereket sem hьlyйnek, sem kнsйrleti nyъlnak!

Kцveteljьk, hogy az orvos tбrsadalom tartsa be az eskьjйt йs a betegek йrdekйt tekintse elsхdlegesnek! Kцveteljьk, hogy a gyуgyszeripar fejezze be az orvosok manipulбlбsбt йs terrorizбlбsбt, hogy az orvos tehesse azt, ami a feladata: gyуgyнthasson!

No one has signed this petition yet

Craig FoxBy:
Justice, rights and public orderIn:
Egйszsйgьgy valamennyi szereplхje