Legyen vйge a vйdхoltбs propagandбnak! sign now

Ez a peticiу vйlemйny nyilvбnнtбsra hнv fel a gyуgyszeripar бltal tбmogatott йs a vйgletekig tъlmisztifikбlt H1N1 vйdхoltбssal szemben. Alбнrбsoddal csatlakozhatsz a tбmogatуink kцzй. Cйlunk az, hogy mind tцbbeknek felnyissuk a szemйt йs ellenбllбsra kйsztessцk a manipulбciу йs a megtйvesztйs ellen.

Kцvetelйseink:

Kцveteljьk, hogy a felelхs szervezetek pontos йs tйnyszerы felvilбgosнtбssal szolgбljanak az influenza elleni vйdхoltбssal kapcsolatban!

Kцveteljьk, hogy tйnyszerыen йs bizonyнtйkokkal tбmasszбk alб az бllбspontjukat a vйdхoltбs szьksйgessйgйrхl! Kцveteljьk, hogy mindezt a tйnyek fйlremagyarбzбsa, ferdнtйsek йs valуtlansбgok kцzlйsйnek kerьlйsйvel tegyйk!

Kцveteljьk, hogy tйnyszerыen йs bizonyнtйkokkal vбlaszoljбk meg azokat a - tцbbek kцzt az orszбgos tiszti fхorvos бltal is бltudomбnyos hьlyesйgnek nevezett - ellenйrveket йs kifogбsokat, amelyet az ellenzхk (szakemberek йs szakmбn kнvьliek) megfogalmaztak a vйdхoltбssal kapcsolatban! Kцveteljьk, hogy kьlцnцskйppen tйrjenek ki a h1n1 fertхzйs valуs sъlyossбgбnak ferdнtйsek йs tъlzбsokba nem esх ismertetйsйre; az oltуanyag tesztelйsйvel kapcsolatos hiбnyossбgokra; az oltуanyag eredetйre йs hatйkonysбgбra, hisz a forgalomba kerьlt oltуanyagot elismerten az 1900-as йvek elejйn felbukkant vнrustцrzsbхl fejlesztettйk - amely vнrustцrzs azуta eltelt йv alatt akбr tцbbszбzszor mutбlуd(hat)ott; a vakcina ismert йs feltйtelezhetх, valуs mellйkhatбsainak ismertetйsйre, mind rцvid tбvon, mind pedig tцbb йves tбvlatban!

Kцveteljьk, hogy az orvos tбrsadalom egy rйsze йs a gyуgyszeripar ne nйzze az embereket sem hьlyйnek, sem kнsйrleti nyъlnak!

Kцveteljьk, hogy az orvos tбrsadalom tartsa be az eskьjйt йs a betegek йrdekйt tekintse elsхdlegesnek! Kцveteljьk, hogy a gyуgyszeripar fejezze be az orvosok manipulбlбsбt йs terrorizбlбsбt, hogy az orvos tehesse azt, ami a feladata: gyуgyнthasson!

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
0 / 50

Latest Signatures

No one has signed this petition yet

Information

Craig FoxBy:
Justice, rights and public orderIn:
Petition target:
Egйszsйgьgy valamennyi szereplхje

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets