Kemal Kilicdaroglu icin Halk'tan Imza Kampanyasi sign now

BU GUN CHP NIN ICINE DUSTUGU KAOTIK DURUMDAN KURTARMAK VE IKTIDAR YURUYUSUNU BASLATMAK ICIN HEPIMIZE TARIHI BIR GOREV DUSMEKTEDIR.CHP YENI LIDERINI ARIYOR,SAYIN GENEL BASKANIMIZ DENIZ BAYKAL YENI BIR ISMIN CIKMASI DURUMUNDA BUNDAN MUTLULUK DUYACAGINI VE GEREKLI DESTEGI VERECEGI DUSUNCESINI GAZETECILERLE PAYLASMIS.ONUMUZDEKI ZAMANDA CHP YI AKP ILE VERILECEK ZORLU BIR MЬCADELE SURECI BEKLIYOR.ANAYASA MAHKEMESI SURECI,REFERANDUM SURECI VE 14 AY SONRA YAPILACAK GENEL SECIMLER. SOZ KONUSU 3 MЬCADELE PARKURU YAKLASIK 2 YIL SONRA GERCEKLESECEK CUMHURBASKANLIGI SECIMLERININ BELIRLEYICI OLACAKTIR.BU SUREC ULUSUMUZUN KADERINI SEKILLENDIRECEKTIR.TUM BU NEDENLERLE SAYIN KEMAL KILICDAROGLU'NUN GENEL BASKANLIGINA SALT CHP NIN DEGIL ULUSUMUZUN IHTIYACI VARDIR.ONUN DURUST,SAYGIN,GUVENILIR,MUTEVAZI SIYASAL DURUSU BIZI IKTIDARA TASIYACAK KAYBETTIGIMIZ TUM CUMHURIYET MEVZILERINI YENIDEN TEK TEK KAZANMAMIZI SAGLAYACAKTIR.KAMUOYU OLUSTURMAKTA HERBIRIMIZ BIR NEFER GIBI ЗALISMALI VE UZERIMIZE DUSEN TARIHI GOREVI YAPMALIYIZ BUNUN ILK ADIMI OLARAK; HALKTAN KURULTAYA SUNULACAK IMZA KAMPANYAMIZI BASLATIYORUZ. BIZIMLE BERABER TEK SES, TEK YUMRUK OLDUGUNUZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. LUTFEN BU KAMPANYAYI ARKADASLARINIZA VE AILENIZE DE ILETINIZ.

NAME= AD, SOYAD
EMAIL ADDRESS=POSTA KUTUSU ADRESINIZ
PRIVATE=OZEL TUTUN (TAVSIYEMIZ)
SUBMIT THIS PETITION TO PETITION ONLINE..=IMZANIZI BURAYA BASARAK YOLLAYIN