INVITATIE LA ARMAGHEDON sign now

INVITATIE LA ARMAGHEDON

Salutam cu bucurie initiativa Asociatiei Civic Media cu privire la deconspirarea jurnalistilor care au fгcut poliюie politicг sau au avut legгturi cu fosta Securitate.
Salutam initiativa Presedintelui Romaniei cu privire la desecretizarea dosarelor politicienilor "de la Parlament la nivel de primar si de consilier local".
Daca in privinta initiativei Asociatiei Civic Media nu ar mai fi prea multe de adaugat, in ceea ce priveste cea a Presedintelui avem o mare nedumerire: prin ce complex de imprejurari acesta a uitat chiar Institutia Presedintelui din aceasta constructie? De ce se ocoleste chiar cea mai inalta functie in stat? Sa fie Presedintele mai presus de ceilalti? Sa fi uitat Presedintele ca el insusi este un om politic? Desigur, setul de intrebari retorice poate continua, insa nu acesta este scopul acestei petitii.
Considerand ca CNSAS are dreptate cu privire la volumul urias de munca ar trebui ca Guvernul Romaniei, din fondurile speciale, sa aloce fonduri suplimentare in asa fel incat activitatea aceasta sa se desfasoare rapid si eficient.
Viata politica romaneasca trebuie asanata cat mai grabnic, iar cele propuse mai jos vor ajuta in acest sens si vor elimina din jocul de interese existenta santajului pe aceasta tema.

Iata ce propunem noi, colectivul www.social-democrati.ro din dorinta de asti care sunt cei care ne conduc sau/si ne manipuleaza de 17 ani:

1.Desecretizarea integrala a dosarelor politicienilor incepand de la Presedintele Romaniei (in deschiderea listei cu voia dumneavoastra) si pana la nivel de primar єi de consilier local".

2.Desecretizarea integrala a dosarelor tuturor membrilor CNSAS pentru a se evita eventualele contestari ulterioare si pentru a ne asigura ca judecatorii nu sunt ei insisi pasibili de a fi judecati si in acest fel aceasta activitate uriasa si sensibila sa devina de necontestat ulterior.

3.Desecretizarea integrala a dosarelor functionarilor publici si ale inaltilor functionari publici

4.Desecretizarea integrala a dosarelor jurnalistilor din presa locala, centrala, internationala.

5.Publicarea acestor dosare precum si a concluziilor CNSAS pe internet pe un site special dedicat acestui lucru precum si in presa centrala locala.

6.Promovarea unei legi care sa interzica timp de 25 de ani accesul la functii publice alese (incepand de la functia de Presedinte al Romaniei si pana la cea de primar sau consilier local) sau numite a tuturor acelora care se vor regasi pe aceste liste.

7.Tinand cont ca jurnalistului nu i se poate interzice dreptul la munca (in opinia noastra), timp de 25 de ani cei care gazduiesc ( ziare,reviste,posturi radio,posturi tv) in paginile sau emisiunile audio sau video o persoana aflata pe aceasta lista sa aiba obligatia (prin lege) sa ataseze numelui jurnalistului respectiv o eticheta scrisa, audio sau video care sa precizeze relatia avuta de acesta cu politia politica pentru ca care sa precizeze relatia avuta de acesta cu politia politica pentru ca avem dreptul sa stim cine este cel care оєi asumг rolul de formator de opinie.

www.social-democrati.ro considera ca este dreptul nostru legitim al tuturor de a cunoaste aceste lucruri fara putinta de tagada. Prea multa vreme am fost mintiti si manipulati atat de catre politicieni cat si de catre unii jurnalisti care au imbracat mantia luptei anti-securiste pentru ca mai apoi sa se fi dovedit a fi ei insisi turnatori,colaboratori etc. si daca vrem cu adevarat sa asanam aceasta plaga a societatii romanesti credem ca este cazul sa actionam acum si sa transam lucrurile o data pentru totdeauna.

Daca sunteti de acord cu propunerile noastra va invitam sa semnati alaturi de noi.

O campanie www.social-democrati.ro

No one has signed this petition yet

Fernando RangelBy:
School and EducationIn: