Invitatie catre Presedintele Romaniei , Domnul Traian Basescu, de a contribui la proiectul "Zestre pentru Europa - Capsula Timpului" sign now

Stimate Domnule Presedinte

Va scriu in calitate de initiator al unui proiect care se desfasoara in aceasta perioada in internetul romanesc. O simpla cautare pe internet dupa cuvintele "capsula timpului" va gasi astazi peste 60.000 de referiri la proiectul nostru.

Proiectul se numeste "Zestre pentru Europa - Capsula timpului" si, in esenta, pastreaza pentru posteritate imaginea Romaniei din decembrie 2006, adica tocmai zestrea cu care intra in Comunitatea Europeana.
Proiectul se poate vizualiza la adresa http://capsulatimpului.wordpress.com

Timpul si reglementarile europene vor modifica rapid stilul de viata romanesc, asa cum micii sunt inlocuiti treptat de hamburgheri, Dragobetele de Valentine's Day si FatFrumos de Superman. Noi dorim ca peste ani, cand vom redeschide Capsula Timpului sa putem arata care era Romania la momentul Aderarii, adica decembrie 2006.

Stimate Domnule Presedinte,

Sunteti unul dintre elementele definitorii ale Romaniei de astazi, element care nu am dori sa lipseasca din mesajul nostru prin timp. Din aceasta cauza imi iau libertatea de a va solicita o participare simbolica la proiectul nostru. Aceasta poate fi, in functie de agenda dumneavoastra incarcata, fie un mesaj scris catre Capsula Timpului si catre generatiile viitoare, fie o fotografie cu dedicatie, fie orice alta forma considerati ca va reprezinta mai bine.

Aceasta participare ar urma sa fie facuta publica pe internet, la adresa de mai sus, alaturi de celelalte primite, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2007, data la care Capsula Timpului se va sigila si pune la pastrare.

Proiectul a deschis un numar de fax la care primeste participarile: 0318.158.567 sau direct prin mail la adresa de mai jos.

Cu deosebita consideratie,

In numele initiatorilor proiectului,

Adrian Cristea, Bucuresti, Str Opanez nr 19
http//:cristea.wordpress.com