INT Referendum sign now

ПИیС б гНКСг УЗТгЗд гбб

ЗЪЦЗی гНКСг гیУیжд НЮжЮ ИФС УЗТгЗд гбб

ИЗ ПСжП ж ЗНКСЗг є

дیЗТ Ие ВТЗПی ж ПгжЯСЗУی ПС ИШд ТдПی ЗМКгЗЪی деЭКе ЗУК ж ЗдУЗдеЗی ЯЗгб ж гКЪЗбی ИЗ КЗЯیП ИС МдИееЗی ЗСТФی Зیд гжеИК ж дЮФ Вд ПС ТгیдеУЗТی КЯЗгб ЗдУЗд ЗТ ЗИКПЗی КЗСیО ИФСی ПС МУК ж Мжی КЦгیд ПгжЯСЗУی ж ИеСегдП УЗОКд ИФСیК ЗТ Вд ИСВгПеЗдП КЗ КгЗг ЗдУЗдеЗ ЮЗПС ИЗФдП ИПжд КСУ ж жНФК ЗТ СЗیФЗК ЗЭСЗШی ж КжУЪе ШбИЗде ИКжЗддП ПС дЗе ЗСТФеЗی ИФСی ж ИСЗУЗУ ИЗжСеЗی ОжП ТдПی ЯддП. дФдЗОКд ПЮیЮ Ъбб ж ЪжЗгб КеПیП ВТЗПی ж ПгжЯСЗУی гжМИ ФПе КЗ ЗдУЗдеЗ ПС РФКе ж НЗб дКжЗддП ЭЦЗی гУЗбгКВгیТ СЗ ПС МЗгЪе МеЗдی КМСИе ЯддП ж еС СжТ ИЗ ФЯбеЗی гОКбЭ КЦییЪ НЮжЮ ОжП гжЗМе гیФждП. Ие СЗУКی Яе ИФСیК ИЗ жМжП УЗбеЗ КбЗФ гКгЗПی ЮЗПС Ие ЗیМЗП ЭЦЗی Згд ж ВТЗП ИСЗی ТдПی дИжПе ж еТЗСЗд ЪеПдЗге ж یгЗд гжСП КжЗЭЮ Иیд ПжбКеЗ ж УЗТгЗдеЗی ИیдЗбгббی дКжЗдУКе НКی ХбНی НПЗЮбی ИСЗی ИФСیК Ие ЗСгЫЗд ВжСП.

ЪЗбیМдЗИЗд

ОФждК ШбИ гیЯжФП КЗ еС гОЗбЭی СЗ ИЗ ТжС ЗТ ХНде ОЗСМЯдП ж НЗХбЯЗС یТی МТ ИСжТ ПیПе дЭСК ЗдیТ ж еСЗУ ВжС КСжС ж ТдПЗд ЗТ یЯУж ж Мд ж жیСЗдی ж ЗФЫЗб ЗТ Ужی ПیС дОжЗеП ИжП. бРЗ ИЗ ЪдЗیК Ие ЗیгЗб ФПд НЮжЮ ЗдУЗдی ЗЭСЗП ПС ИУیЗСی ЗТ ФжСеЗی ПдیЗ е ЪЦж УЗТгЗд гбб гКНП ИжПе ж гКЪеП Ие ЗдМЗг ЮжЗдیд НЮжЮ ИФС ПС ФжС ОжП гی ИЗФдП ИПیджУیбе ж ИЗ КжМе Ие ЗХб ИیУК ж یг ЮжЗдیд НЮжЮ ИФС КНК ЪджЗд " НЮ ПЗФКд ПгжСЗУی ж НжгК гСПгی " ж дЩС Ие Зیде ЗЛС НжгКеЗی ПیКЗКжСی ПС УСКЗУС МеЗд НЗЦС Ие ЗдМЗг еге СУی ПС СЗУКЗی НЮ КЪییд УСджФК гбКеЗ дгی ИЗФдП ж ЗТ Ужیی ИУیЗСی ЗТ гСПг КгЗیб Ие ЗПЗге гУیС УСджФК КЪییд ФПе КжУШ ЗМПЗП ЗдЮбЗИеЗ жПКЗеЗ ж ... дیУКдП.

гЗ МгЪی ЗТ гСПг ОжЗеЗд ХбН ж ВТЗПی ПС МеЗд ОжЗУКЗС ИСТЗСی СЭСЗдПг МеЗдی ПС КЗСیО Пег ПУЗгИС УЗб Пж еТЗС ж Пе гیбЗПی (10 ПУЗгИС 2010 гХЗПЭ ИЗ СжТ МеЗдی НЮжЮ ИФС) ИХжСК УСКЗУСی ПС КгЗг ФжСеЗی ЪЦж УЗТгЗд гбб гКНП ж ИЗ гЦгжд:

1- ВیЗ ЗТ джЪ НЯжгК ЭЪбی ЯФжСКЗд СЦЗیК ПЗСیПї Ибی - ОیС

2- ЗС ОیС е джЪ НЯжгКی ИСЗی ЯФжСКЗд гП дЩС ПЗСیП(Тیде еЗی ЗУКЗдПЗСП КЪСیЭ ФПе КжУШ УЗТгЗд гбб)ї"

гی ИЗФیг.

ОЗШСдФЗд гی СПП ЗгСжТе Ие Пбیб КджЪ ж КЯЛС КеПیПеЗ ИФС ж МЗгЪе ЗдУЗдی ИیФ ЗТ еС ТгЗд ПیСی Ие ХбН ж ВТЗПی ж ПгжЯСЗУی дیЗТ ПЗСП. ЭЮС ИیУжЗПی УбШеМжییеЗیی УیЗУی ЭСедی ж ЗЮКХЗПی Мд ж ЯФКЗС ЗЭСЗП ИیдЗе Ие жیе ЫیСдЩЗгیЗд ж ФгЗС МЗдИЗОКЗд СЗе ВТЗПی ж ПгжСЗУی ЗТ гегКСیд КеПیПеЗیی еУКдП Яе НیЗК ЗیПЗС ИФСی ПС УЗیе ПгжЯСЗУی ж ВТЗПی ж егТیУКی ХбНВгیТ СЗ дФЗде СЭКе ж СжТ Ие СжТ ИС ЗИЪЗП Зیд КеПیПеЗ Ие ТیЗд ИФС ж ЗСТФеЗی ИФСی ЗЭТжПе гیФжП ж ИЗ КжМе Ие ЗЭТЗیФ СжТЗЭТжд Вд ЪПг РیСФ Зیд یФдеЗП ЗТ Ужی еС ФжСی гУЗжی ИЗ Иی ЗЪКдЗیی Ие гдФжС НЮжЮ ИФС гбб гКНП ИжПе ж НжгК гРжС ИЗیП ЗТ ШСیЮ УЗТгЗд гбб гКНП ЫیСЮЗдждی ФдЗОКе СПП. гЗ ЗШгیдЗд ПЗСیг ИЗ деЗПیде ФПд НжгК еЗی гСПгی ПС УСКЗУС МеЗд СیФе КгЗг гФбЗК гжМжП Ижیе КСжСیУК ИСЗی егیФе ОФЗдПе гی СПП.

ИЗ УЗУ.

No one has signed this petition yet

Corrine EwingBy:
Business and CompaniesIn: