Incepeti reforma Politiei dand un exemplu ca vreti oameni onesti in institutie si nu doar incompetenti, rude si pile: dati-l afara pe Christian Ciocan sign now

Potrivit declaratiilor facute de Traian Basescu - Presedintele Romaniei, Emil Boc premierul Romaniei si Traian Igas ministrul administratiei si internelor, in acest an va fi realizata o reforma si in organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor, ocazie cu care va fi realizata si o filtrare si reducere a personalului.

Facem apel la Guvernul Romaniei, Ministerul Administratiei si Internelor, Inspectoratul General al Politiei Romane si Directia Generala de Politie a Municpiului Bucuresti sa dea un exemplu la scara nationala in ceea ce priveste corectitudinea si onestitatea acestui demers prin demiterea din structurile Politiei Capitalei a purtatorului de cuvant al institutiei, Christian Ciocan, un personaj cu un impact negativ asupra imaginii politiei, a carui imagine este din pacate cunoscuta la national.

Iata motivele pentru care solicitam demiterea acestui personaj:

1. Fara rude promovate pe pile in MAI Christian Ciocan si-a inceput cariera ca agent de circulatie la Caransebes, iar promovarea sa in Capitala (anul 2005) a fost realizata pentru ca este ruda cu Marian Tutilescu. De altfel, ascensiunea fulminanta a lui Ciocan s-a produs in perioada in care Tutilescu era directorul general al Directiei Generale de Politie a Municpiului Bucuresti. Protectorul lui Ciocan este in continuare ocupantul unei functii tari in MAI.

Dati un exemplu ca in MAI se poate face curatenie si pot fi sanctionate si rudele mai marilor institutiei. Opriti promovarile facute prin concursuri aranjate.

Detalii despre legaturile de rubedenie Tutilescu Ciocan

2. Nu mai creati directii, servicii, birouri si functii doar pentru ca aveti de platit rude si prieteni Legaturile sus puse ale Christian Ciocan au dus la crearea unui serviciu dedicat lui la Politia Capitalei, de Informare si Relatii Publice. Castigatorii: Christian Ciocan evident la salariu, plus, in lantul firesc al lucrurilor din MAI, una dintre pilele purtatorului de cuvant, Manuela Elena Neamtu, care pentru cateva mii de euro pe luna ocupa functia de redactor sef al unei reviste de care nu a auzit aproape nimeni: Politia Capitalei. Sunt exemple de sinecuri create pentru a plati rubedenii, si platite mai bine decat in departamente din MAI.

3. Nu asociati toata Politia cu imaginea unei persoane mondene, neserioase, cu o viata dezorganizata si deficiente majore de educatie Nicaieri in toata Romania nu exista un politist care sa fi aparut beat prin cluburi, care sa fi pozat cu penisuri de plastic in mana, care sa fi fost acuzat ca minte, care sa fie un obisnuit al publicatiilor si emisiunilor TV mondene si care totusi sa fie tinut in continuare in brate de institutie.
Cum este posibil ca comisarul Christian Ciocan sa fi facut toate aceste lucruri, sa asocieze imaginea Politiei cu un asemenea comportament dezorganizat, al unui individ cu educatie si stare psihica instabila, si totusi el sa fie pastrat in functie?
Ce exemplu da, oameni buni, MAI si in interiorul si inafara institutiei? Cum ati permis ca un asemenea individ sa devina cunoscut la nivel national, asociind o institutie cu norme si reguli militarizate de un obisnuit al cluburilor de noapte, despre care se stie ca are un apetit ridicat pentru alcool si companii feminine din interiorul si dinafara institutiei?
De ce nu promovati oameni seriosi, asa cum sunt fostul (Daniel Pista, parca) sau actualul purtator de cuvant al Brigadei de Politie Rutiera din Capitala? Sau orice alt purtator de cuvant din cadrul MAI din toata Romania?

Comisarul Christian Ciocan, cu un penis de plastic in mana

Linia de chiloti Botezatu a purtatorului de cuvant al DGPMB

Ciocan in pielea goala

Purtatorul de cuvant al DGPMB se declara crai pe Facebook

Ciocan se pupa cu Zavoranu

Ciocan la petrecerea lui Botezatu, cu noua iubita

Christian Ciocan ar vrea o relaţie cu Andreea Raicu şi n-ar refuza un "menaj" cu Adelina Pestriţu şi Daniela Crudu!

Ciocan, pasionat de maşini de teren

Ciocan circula cu masina de razboi

4. Nu pastrati un purtator de cuvant cu un vocabular limitat, care se cearta cu MAI prin presa Legaturile de rubedenie cu sefii i-au permis din pacate lui Christian Ciocan sa involueze in timp, iar partile sale bune sa fie estompate de vocabularul limitat, de deficientele de educatie.
Socotindu-se invincibil, Ciocan a inceput sa se certe cu MAI prin presa, transmitand semnale catre conducerea DGPMB si a MAI prin articole scrise de jurnalisti din presa mondena. S-a ajuns astfel in situatia in care jurnalistii care scriau despre Bianca Dragusanu sa publice articole si despre faptul ca:

* Christian Ciocan vrea sa fie sef la IPJ Mehedinti

* Christian Ciocan vrea sa fie sef la IPJ Dolj

* Christian Ciocan nu mai vrea sa fie sef de serviciu in DGPMB ci vrea sa treaca in structurile operative

Carui alt sef din Politia Romana i s-a mai permis si incurajat o asemenea atitudine. Ce politist din Romania a mai declarat prin presa:

* Acum doi ani, eram la Howard Johnson, la un concurs de miss, оşi aminteşte comisarul--şef. Eram la masă cu Elisabeta Lipă şi Cătălin Botezatu. Şi-i spun: băi Cătă, să оmi faci şi mie o pereche de chiloţi. El zice da. Eu revin, vreau elastic. Şi el zice: adică vrei să scrie Christian Ciocan. Elisabeta a intervenit şi ea: adică o colecţie by Botezatru. Eram la o discuţie mondenă, ce să facem, să discutăm de teoria relativităţii?"

* Оn acest context, Christian Ciocan marturiseste ca si-ar dori sa aiba o relatie cu Corina Danila, dar оi place si Andreea Raicu. Оntrebat pe cine ar alege dintre Mihaela Tatu si Mihaela Radulescu, Christian Ciocan spune: Pe Mihaela Tatu o cunosc mai bine. Mihaela Radulescu are, din cвte stiu, un prieten. Nu ma intereseaza. Noblesse oblige.

* De 20 de ani fac ordine оn haos.

Alte declaratii sunt colectate de Asociatia TATA, care a cerut de asemenea demiterea lui Ciocan:

5. Pentru cine a facut Ciocan imagine: pentru el sau pentru colegii lui? In perioada in care a fost sef de birou si sef de serviciu in cadrul DGPMB, ne intrebam, ce imagine a promovat comisarul? Imaginea lui personala sau imaginea colegilor de pe teren, a colegilor lui care isi fac datoria in conditii grele si nu pe canapelele lui Maruta? Cati bucuresteni stiu cine sunt sefii celor mai mari directii din DGPMB, ai sectiilor de politie? Cine stie care sunt oamenii care au rezolvat cele mai grele cazuri din Bucuresti? Pana cand lui Ciocan nu i s-a interzis de catre ministru sa mai iasa din presa nu ii vedea nimeni pe politistii care muncesc cu adevarat, ci il vedeam doar pe el. Ce fel de comunicator este deci Christian Ciocan? Unul foarte bun pentru imaginea proprie, pe spatele muncii a mii de oameni.

Va rugam sa renuntati la a mai incuraja asemenea modele false de competenta si sa scoateti in fata oameni care fac cinste Politiei si care pot atrage catre aceasta institutie tineri seriosi, nu persoane care cred ca a fi politist inseamna sa te imbeti prin cluburi de gat cu Catalin Botezatu.

Poate veti ancheta cu aceasta ocazie si daca Christian Ciocan nu a oferit in mod preferential informatii despre cazuri aflate in lucru de catre colegii sai catre jurnalistii care au scris favorabil despre ele diferite articole mondene.

6. De ce tineti in fata oameni neseriosi? Verificati cate dintre activitatile cu care s-a laudat Ciocan s-au si realizat.

* Politia TV, lansata in ianuarie 2010

* Politia TV, relansata de sub dus in septembrie 2010

* Sistem NATO la Politia Capitalei

Ar mai fi de adaugat si altele: ce aprobari a avut Ciocan sa realizeze parteneriate cu compania Orange, cum a ajuns sa primeasca pe maini tot felul de masini si motociclete scumpe, etc.

Va invitam sa semnati aceasta petitie pentru a putea avea o Romania curata, cu mai putini fanfaroni in prim plan!

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Mayra CollinsBy:
Justice, rights and public orderIn: