INAMORATI - legyen ъjra olvashatу! sign now

A Freeblog 2006 mбjusi ASP-re бtбllбsa уta mindannyiunk kedvenc onбljn regйnye, az Inamorati gyakorlatilag olvashatatlannб vбlt: az eddigi regйny-formбtum, amely az ъjabb fejezetek folyamatos, idхrendi olvasбsi irбnyбt tette lehetхvй, megvбltozott - a kцzцnsйges blog-formбtum pedig kйnyelmetlensйget okoz az olvasуknak йs a szerzхknek egyarбnt.

Ez ъton szeretnйnk felhнvni a figyelmet erre a problйmбra, amely nem csupбn minket, hanem valamennyi Freeblogos felhasznбlуt is йrint, hiszen egy korбbban lйtezх йs mыkцdх funkciу (a bejegyzйsek sorrendjйnek idхrendben nцvekvхrхl csцkkenхre, vagy csцkkenхrхl nцvekvхre бllнtбsa) kerьlt rossz adaptбlбsra; gyakorlatilag hiбba szerepel a blog beбllнtбsai kцzцtt, hiszen lйnyegi vбltozбst nem eredmйnyez.

Mivel az oldal szellemi atyjбnak tцbbszцri megkeresйsre sem йrkezett йrdemi vбlasz, illetve tovбbbra sem oldуdott meg a problйma, ez ъton folyamodunk a Freeblog progrmozуihoz, hogy tegyйk ismйtelten lehetхvй a bejegyzйsek йs archнvumok idхrendben tцrtйnх olvasбsбt, illetve javнtsбk ki ennek a funkciуnak a hibбjбt.

No one has signed this petition yet

Trisha BarnettBy:
Entertainment and MediaIn: