Hluk z Ladronky sign now

PETICE

My, občané Prahy 6, prostřednictvím této petice žádáme, aby ÚMČ Praha 6 nadále nepovoloval v parku Ladronka konání koncertů, festivalů a jiných akcí, ohrožujících naše zdraví škodlivým nadměrným hlukem.

My, sousedé parku Ladronka, jsme hlukem opakovaně a přímo zasahováni, protože výkonné aparatury jsou umisťovány v bezprostřední blízkosti našich obydlí.

Park, přiléhající k vilové čtvrti, chápeme jako rekreační zónu odpočinku, nikoliv jako plochu pro pořádání rockových koncertů a podobných akcí, které nadměrným hlukem poškozují zdraví nás všech. Nadměrný hluk nejen prokazatelně poškozuje lidské zdraví, ale omezuje nás (není možné otevřít okno, vyvětrat, pobývat na zahradě) a obtěžuje nás.

Žádáme, abyste se jako naši zastupitelé zasadili o ochranu zdraví nás, sousedů parku Ladronka, před nadměrným hlukem a výše zmíněné aktivity v parku již více nepřipustili. Dále žádáme, abyste podnikali aktivní kroky k ochraně okolních obyvatel před hlukem, způsobovaným aktivitami v parku Ladronka.

Příkladem posledního hlukového excesu byl festival RESPECT, konaný ve dnech 15. a 16. června 2013, v parku Ladronka v těsné blízkosti našich obydlí. Hluk byl zcela extrémní nejen venku, ale i uvnitř našich obydlí.

Děkujeme.

Věroslav Olič

HlukZLadronkyBy:
City LifeIn:
ÚMČ Praha 6 a starostka Ing. Marie Kousalíková

hluk, ladronka, obtěžování, sousedství, zdraví