FІІїшiГiHЄpДY, jЇPnЁDАЛQєЦQF sign now

FІІїшiГiHЄpДY, jЇPnЁDАЛQєЦQF

xЕіA

СЪ@ЇЗ|HB@AМІТїЧЄєІaxAєЙБіdфAVUмЄнFNЁCОі\AUмЭіoЁзу@ЇєёmAMбвioЇИcFОі\AUіЄщAАЪЕэAЁSБxїшБ~{УFFFЁєЮpAЪMЖжвЪТQЄєgUЁУA_XЪїЁЖoЁAОїnєAЧhпдЭГDC

qeAчАЄєРЙЁSbХGuдaAФOu@@wіnйlLCівіё}ЄЦЄЦє@w|jєCvNOіoчiєлЇBЫЁдOЄєЗІОьwAЁПдbкЪЁБ|ЁЄєjі|CСAAЕЁміooHЯЩЄєёЬAoЁУGuФOu@OМHAУРєоOІВіJCвЁъєоiidЁаlA]ОЁьDрAуЦУ? AЄМAєоЄччkfAhНXУДlAFІ@wёЙKЁчCvіoNOєобЄєЯБnC

НЁ|УвЁъєоЄєЁ}рAїЇЬдs@NAіu@ЇаOЄєHД@X~u@AЁБфЄC~BВщC~Aі~ТьFвЁъуhєоЄчУ[Jі]ЁНЁ|jxC]єоЄчсБ~ЄчЄAіkКЄєHІ|ВЫОAиVЁAЇSПFІYД~ДтHєЁУifЄєЄkhГiHAдeєN|ЧёCPРFІєтУвєоёкжAфлАЭОЄєє|}AW[піЭnHhЄєдAЁПЄА|уБcєawwC

єоXЄА|OЩU(UєЩ:єо)мNOАUЇuїіЭnЄєHAУOLFБЄєєІіQHфNАNCHіHU12ВIШДіG
ЁЯMіdіЄщA[jіЄщіqAДYжfdєобОєКоЄАёpfеu@CєобJfеБAІwБpксішдЁвaЄєёкІБ`И (]Aga/Є~/І{Єч/ИжsЪ/OАIpєЄєІ{ЄчщИ/ЄСІОЄСчЄєлёкОЁдLiЕЬІ{ЄчЄєёкІО]Є)ApіQoІ{кІіЇzAДЭDЁЖёoжC
єобІЁCлсішuЇSOzKvцїэ(ЇSOzK]AGЇІЄч/ЗO/ЁдLРЁ|OО/ІЭЄєжіqOО/ВеНШДіЄєїЇ/_dОВеАшОЁг/фO/ЖГO/PЁаNЗіГцЄєдX/ЁаЯOООАФёOОдX)ОІeжїTLі_ЄєГТъеу(ІЄюіtіdHГёpОq\L)A~oXёУzKAЁГСMіdіЄщwБВРАЛЄшБвЁъzKЄєУЧC
ЄАёpАіwЖЁаОёquЄAИA]УЕUpУLЄkX~u@ЄєaxAэW[N~ч|AiАULМїДJЄА|Aу[oUєлЇC
ЁъшsІБЁЙіYЙвЁъєоёкжAІЭіsДтнєC~~iУРєоC
LЧНЁ|HЖhиє@zKГBAБЧKєобFЄЁъёыhzKУXІ{@ahДЄєnC
]FwєвАіW[sІБєоЄчЪA{wіЄLЄLБ`Б`ЄєдAHKЖОцOёкC
Wі]уh24pЙЁаЄAИЯAЕэєоHhiwЯлJЄА|u@C
sqwuЫOуНдpєvAпHСІ{Й15-59іAп40-59іюHhAЁCлЭсішJОЁDВЄЄpA[jPіТuіBОDБp|іqAЁуUіЇаOu@HhєЙЦІжВчєоєфC15-39іюHhЁьфуЫГцєоУРAіЭniёgЄАёpВаЬAцVЯAЁьVБAiАтїЇОЁOzKCюHhpLіДГТъAiіsДтT~вЁъёУєpC
JТіBVєaнПMAЄ~дЕvёкжpЁг@wЄєРЁ|{ЧОГЄє]FЄЄpA~XёкжoXіж{ГТC
Ці~дЕvЄєЁаAІЇdд~н~iЁьєоУРC
їшдHNД@:чОАDдHAТіbдXНЄєlkЁSі~дЕvFчОАOдHAАіЇЗЁдlk(~ДЦ)HОEСЄєіж{ГТУРAЁдєalkсіш]FЄЄpBРЁ|{ЧОdЄЄpцїэAHTOіЇаObдЫЫЁОУЕUaHC
ЄмЁмдУіu@ЇаOЄєsІБAiуuБєСЄАёpwЖЁмAцVЯЁьM~VmCнЗіТЁAKіzLіТuіBВаu@AHєыщНpООAцVЯCjЁоКхжЄА|ЄAИOAЕэєоHhъХіЕvQІіёqИC
ШДіNБ|ішАЭОєоЄчЄєKOlZAсёmуUОєЮІzіBjуAиKББ|ішC

@H@HБцMІoЁмj^ЕTANpЪЄЁЄЁээЁє~N@ЛAЫHVOu@NiHЁ{AнщіoєлЇAд~|іiЁBCЖжFІдsЇqAsыфєобBЮJM~BW[zХЄАёs(CJaxBІaxBіжїЛaxBСHОЛЭHh)ЄєzKОдAБЧKД~ДтАЭОБїсНC

No one has signed this petition yet

Stella MontesBy:
ReligionIn: