Felkйrйs a Kossuth tйr ideiglenes kiьrнtйsйre sign now

Tбmogassuk alбнrбsunkkal a tцbb, mint 200 neves kцzйleti szemйlyisйgьnk kйrйsйt! Az 56-os forradalom emlйkйt mйltу kйppen kell megьnnepelnьnk!

A megfogalmazott kйrйs az alбbbiakban olvashatу:

"Alulнrottak felkйrjьk honfitбrsainkat, hogy a Forradalom 50. йvfordulуjбnak mйltу megьnneplйse, йs az arra valу felkйszьlйs йrdekйben fьggesszenek fel minden tйrfoglalбst, tьntetйst oktуber 20. este 7 уra йs november 4. йjfйl kцzцtt.
A forradalom szellemisйgйben, mely sem tйrfoglalбssal, sem retorikбval nem zбrt ki senkit soraibуl, kйrjьk a folyamatban lйvх tйrfoglalбsok rйszvevхinek, szervezхinek megйrtйsйt. A Kossuth Lajos tйr kiьrнtйsйt oktуber huszadikбn este hйtig azйrt kйrjьk, hogy a hosszas, fokozott hasznбlata utбn az ьnneplйshez mйltу бllapotba lehessen hozni.
Nagyon remйljьk, hogy a terьlet eddigi hasznбlуi eleget tesznek kйrйsьnknek. Ha mйgse, akkor felkйrjьk az illetйkes hatуsбgokat, hogy minden jogszerы eszkцzzel tegyйk alkalmassб a Kossuth Lajos teret e mindannyiunk szбmбra fцlemelх йvfordulу megьnneplйsйre. Onnan szбllнttassanak vagy szбllнtsanak el minden, nem oda tartozу tбrgyat, йpнtmйnyt йs bуdйt, az Orszбg Hбza elхtti-kцrьlцtti park бllapotбt, tisztasбgбt бllнtsбk helyre mindannyiunk szбmбra elfogadhatуan. E terьlet rйszleges igйnybevйtelйre se adjanak engedйlyt a fent megjelцlt idхszakban, igйnyelje azt bбrmilyen tбrsadalmi csoport, йrdekkйpviselet."

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Latoya CamposBy:
TelecommunicationsIn:
Magyar polgбrok (tьntetхk йs nem tьntetхk egyarбnt)