Eteraznameye Daneshgahe Azade Qazvin sign now

ШЩШШіШЄ ЩШШЄШЩ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІШШЇ ШШіЩШЩЩ ЩШІЩЩЩ
ШЩШШЁ ШЩШЩ ШЇЩШЄШ ЩЩШіЩ ШШЩЩ
ШЇШ ШЩЩ ЩШЩЩ ЩШ ШЇШЩШШЩЩШЩ ЩШШЇ ШЇШШЩЩ ЩШШШЄШЁ ШШШЄШШШ ШЩШЇ ШШ ШЁЩ ШЩЩЩ ЩШіШЩЩШЄ ШЩЩШІ ШШЩШЩ ЩЩЩЩ.
ШЩЪЩ ЩШ ЩЩ ШЩШЩЩЩ ШШЩШШ Щ ЩЩШШЩШЄ ЩШЪЩ ШЁЩШШЄШ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШіШЄ ЩЩ ШЁЩ ЩЩШ ЩЩЪЇЩ ЩШШіШЄ Щ ЩШЇЩ ШШІ ЩЪЇШШШ ШЩЩ ЩШЄЩ ЩЩШІ ЩЩЩЩ ШШіШЄ. ЩШЩЩШШЄЩ ЩЩ ЩЩ ШЩШЩЩЩ ШЁШ ШЩШ ШЇШ ЩЩШЩ ШЁЪЇШШШЩЩ ШШІ ШЩЩ ЩШШШ ШШіШЄ:
1- ШіЩШіШЄЩ ШШШІШЩШШЁЩ Щ ШЩШЄШШЩ Щ ЩЩШЩ ШЇЩЩ ШЇЪШШ ЩШЩЩШШЄ ШЁШіЩШШЩ ШШіШЄ. ШЇШ ШЩЩ ЩЩШЩ ШШіШШЄЩШЇ ШЁЩ ЪЩШЇ ШЇШіШЄЩ ШЄЩШіЩЩ ЩЩ ШЩЩШЇ. ЪЇШЩЩЩ ЩШіШЄЩШЇ ЩЩ ШЁШЇЩЩ ШЄЩШЩ ШЁЩ ЩШЩЩ ШЇШЩШШЩ Щ ШЁЩ ШЇЩЩЩ ШШЩЩ ШЇШ ШЄШЩЩЩ ЩЩШЩ ШЁЩ ШЩЩЩ ЩШіШЁШЄШ ШЄШШШЇЩЩ ЩЩШЩ ШЇЩЩ ЩЩ ЩЩЩШЇ. ЪЇШЩЩ ШЇЩЪЇШЩ ЩШіШЄЩШЇ ЩЩ ШЇШ ШЩШШЁШЄ ШЁШШЩ ШШШЁШШЄ ШЄЩШЩШЩЩ ЩШЩ ШЩШЇ ЩЩШШШЄ ШШ ЩЩШЄШ ШШІ ЩЩШІШЩ ЩШЩШЩ ШЩШЇ ШШШШ ЩЩ ЩЩЩШЇ. ШЄШШЇШШЇЩ ЩЩШІ ШЁЩ ШЩЩЩ ЩШЩЩШ ЩШіЩШЩШЇЩ Щ ЩШЄШШШЇ ШЁШ ШЇШЩШі ШЩШЇ ШіШШЩШШЄ ШШ ЩЩЪЩШЇЩ Щ ШЇЩШ ШШІ ШЄЩШЩШЩЩ ШЇШЩШШЩ (ЪЩ ШШІ ЩШёШ ШЄШШЇШШЇ ШіШШЩ Щ ЪЩ ШШІ ЩШёШ ЩШШЄЩЩ) ШШШ ЩЩ ЩЩЩШЇ. ШЇШ ШЩЩ ЩЩШЩ ЩШ ЩЩЩ ШЩШЩЩЩ ШІШЩШШЄ ШШіШШЄЩШЇЩ ШШ ЩЩ ШЁЩ ШЩ ШЩЩШІШ ШШЩШ ЩЩ ШЇЩЩШЇ Щ ШШШІШЩШШЁЩ ШШШЇЩШЩЩ ШЩ ЩЩШІ ШЁЩ ШЩЩ ЩЩ ШЩШЩШЇ ШІЩШ ШіШШЩ ШЁШЁШЩЩ.
ЩЩШЩШЇ ЩШ ШЇШШЇЩ ЩЩШЩ ЩШЁЩЩЩ Щ ШЁШЩШ ШЇШ ШЄЩШЩ ШЇШЩШі ЩЩШіШЄ. ШЩШШіШЄЩ ШЁЩ ШЩ ЩШШ ШШШІШЩШШЁЩ ШШШЇЩШЩЩ Щ ШЩЩЩЩ ШЄЩШЩШЩЩ ЩШЩ ЩШ ШЁШ ШШіШШі ШЩЪЩ ШЇШ ШЩЩ ШЄШЩ ШЁЩ ЩШ ШЩЩШІШ ШЇШШЇЩ ЩЩ ШЩШЇ ШШіШЄ. ШЁЩ ШЩ ЩШ ЩЩШІ ШЩШЩЩ ЩЩШЇ ШЁЩ ШЁШЩШ ШЩШЄЩ ШШЄШЁЩ ШЩЩЩ Щ ЩЩШЩ Щ ЩЩШІЩШЄ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІШШЇ ЩШІЩЩЩ ЩШіШЄЩЩ ЩЩ ШЁШШШ ШЩШЄШШШ ЩЩЪЇЩ ЩШШіШЄ Щ ШЩЩ ШЩШ ШЁШ ШЩЩШІШ ШШЩШ Щ ШЩЩШЩШШЄ ЩШЩЩШЁ (ЩЩ ШЇШ ШШЩ ШШШШ ЩШЩШШ ШЇШ ШіШШ ШЩШЁЩ ШЇШ ШШШЄЩШШЩШЩ ЩШШШ ШЇШШШЇ) Щ ШЇШ ШШШ ШЁШ ШіЩШіШЄЩ ШШШІШЩШШЁЩ ШЇШШіШЄ Щ ШШШЇЩШЩЩ ЩШЩЩ ЩЩ ШЩШЇ.
ЩШЄШШіЩШЩЩ ШШЇЩвШЩ ШШІ ЩШіШЩЩЩЩ ШЁЩ ЩЩЪ ЩШЩ ШЁЩ ЩЩШ ЩШШЩШЩЩ ЩЩШЩЩ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЁШШЩ ЩШЩШЇ ШЁЩ ШЁШШІШШ ЩШШ Щ ШЁЩ ШЩШЩЩШ ЪЇШЩШЄЩ ЩШЩШШ ШШІ ШЇШЩШЪЇШЩвЩШЩ ШШШШ ШШІ ЩШЩШ ЩЩШіШЄЩШЇШ ШЁШ ШЄЩШЩ ШЁЩ ШЩЩ ЩЩШЩШ ЩЩ ЩЩШШШЄ ЩЩШЩ ШЩШ ЩЩ ЩШЁЩ ШЄШ ШЩШ ШШЇШ ШШШЇЩШЩЩ ЩЩШіШЄЩШЇ. ШЩШ ШЁЩ ШЩЩ ЩЩШЩШ ШЩШЇЩШЩШЇЩ ЩЩЩвШЩШЇ ЩЩ ШЁШ ШЇШ ЩЩШ ЪЇШЩШЄЩ ЪЩЩЩЩ ШЩЩЩвШЩ ШіШЩЩШШЄ Щ ШЩЩШЇЩ ШЄШШЇШШЇ ШЁШіЩШШ ШІЩШШЇЩ ШШІ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЁЩ ЩШШШШЩ ШШЇЩ ЩЩвШЩШЄШЇШ! ШЁШ ШЁШШШіЩ ШіШШ ШЩЩЩ Щ ЩЩШІШЩ ШЇШЩШ ШЇШ ШЁЩЩ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЩЩ ЩШШШЇ ШЇШЩШЪЇШЩЩ Щ ШШЄЩ ЩЩШЩШіЩ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЩШЄШШЇЩ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІШШЇ ЩШІЩЩЩ ШЁШ ШЁШіЩШШЩ ШЇЩЪЇШ ШШІ ЩШШШЇЩШЩ ШЇШЩШЪЇШЩЩШ ШЩЩ ЩЩШЩШ ЩШШіЩШі ШШіШЄ ЩЩ ШЩЩШШєЩ ШЁШЩШ ШЁЩШЇЩ ЩЩШІШЩ ШіШШ ШЩЩЩШ ШЁЩ ШЇЩЩЩ ЩЩЩЩ ШЩЩЩ ШєЩШШ ШШЩШіШЄЪЇЩ ШШЇЩ ШІЩШШЇЩ ШШІ ШЇШЩШШЩЩШЩ ЩШЩЩШЩ ЩЩвШЩШЇ.
2- ЩШЩЩ ШШіЩШЇЪЇЩ ШЁЩ ШШШЄШШШШШЄ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЇШ ШШШЁШЩ ШЁШ ЩЩШШШЄ ЩШЩШЩ ШЄШЩ ШЁЩ ШШШІ ШШЩШЁЩ ШШіЩ ШЁШШ ШШіШЄ. ШШЄЩ ШЁЩ ШЇЩШШШЄ ЩШіШЩЩЩЩ ШЩЩШІШ ШШЩШЩ ЩЩ ЩЩЩШЇ ЩЩ ШШШЄШШШШШЄ ЩШЩЩЩШ ШЁЩ ШШШ ЩШіШЄЩШЇ Щ ШЁЩШЄШ ШШіШЄ ШШШЄШШШЩ ШШШШЩ ЩШЩШЇ. ШЁШ ЩШёШ ШіЩШЩ ШЇШ ШЁЩЩ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЁЩ ШЄШШЇШШЇ ШЁШЩШЩ ШЩШШШЇЩ ЩЩ ШЁШ ШШЩЩЩШЩ ШШІ ШШШЄ ЩШШіШ ШЇЩЩ ШЩШЇ ШЁЩ ШіШШЩШШЄ ШЇШ ЩШШіШ ЩШЩЩ ШШЩ ЩЩ ШІЩЩШЇШ ЩЩ ЩЩвШЁШЩШЇШ ШЪЇШ ШЄШШЇШШЇ ШЩЩ ШЩШШШЇ ЩШШЇЩШЇ ШЁШШШЇ ЩЩЩ ШЄЩШЩ ШЁЩ ШіЩШіШЄЩ ШЩШШШЇ ШШШЩ ЪЇШЩШЄШ ШЩШ ШІЩШЩЩ ЩЩ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЁШіЩШШ ШІЩШШЇЩ ШіШЩ ШШІ ШЩЩ ЩЩШЩШ ШЁЩ ЩЩШЩ ЩЩвШЩШЩШЇ ШЁШЩШЇ ШЁЩ ШШШЄ ЩШёШЩ ШШіЩШЇЪЇЩ ШЁЩ ШШШЄШШШШШЄ ШЇШ ШЇШЩШЪЇШЩ ШЩ ЩШШЇ Щ ШШЁЩ ЪЇЩШЄЩ ЩЩЩ ШШІ ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЁШ ШШЇШЩШЄ ШЇШЩШЪЇШЩШ ШШШЩ ШШІ ШШіШШЄЩШЇ ШЩШЇ ШЁЩ ШШШЄШЁШЩ ШЇШ ШЇШШЇЩ ЩЩШЩ ШШШЄШШЩ ЩШШЇЩ Щ ШЇШ ШШШ ШЄЩЩШ ЩЩШЩЩШШЇ ШЁШШЇШШШЄЩ ЩЩШЩ ШЇШШі ШШ ШЁШ ЩЩ ШЁЩ ШЇШЩШШЩЩ ЩШЩЩШ ШЇШШЇЩ ШШіШЄ.
3- ЩШЄШШіЩШЩЩ ЩШЩЩШЩЩ ШШШШіШЄ ШЁШШЩШШЇ ЩЩШШіШЁЩ ШЩШШЩ ЩЩЩ ШЇЩЩШЇ Щ ШШЄЩ ЩЩ ШЄЩШЩ ЪЇЩШЄ ШЇШ ЩШШЩ ШЩ ШЩЩШШЄ ЩШЩШШЩ ШШ ШШІ ШШЇ ЩШёШЩЩ ШШШ ШЇШШЇЩ ШШЇЩ ШШЩ ЩШШШЄШ ЩЩ ЪЇШШШЩШЇ Щ ШЁШ ШіЩШШШіШЄЩШШЇЩ ШШІ ЩШЇШШЄ ШЄЩЩЩШ ШШЇЩ ШЁЩ ШЩШШЩ ЩЩШШЁШШЄ ШЁЩ ЩШёЩЩ ШЁЩШШЄШ Щ ШЁШ ЩЩ ШЩШШЇЩ ШШШЩШ ЩШЩШ ШШ ЩШШЩЩ ЩЩ ЩЩЩШЇ. ШЩЩ ШЩШ ШЁЩШШЄШ ШЇШ ЩЩШШЇ ЩЩШЩЩШЩ ШШЇЩШЇ Щ ШЄШШІЩ ШШіШЄШШЇШЩ ШШЇЩ ШШШШіШЄ ЩШШЇШЩ ШЇШШШЇ. ЩШ ШЩШЩШЩЩШЇЩЩ ШЇШ ШЁШШ ШШШШіШЄ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІ ШЩШШШЇЩ ШШіШЄЩШШЇЩ ЩЩШЩЩШЇ ЩЩ ЩШЁЩ ШШІ ШШЩШ ШЁЩ ШШЇЩШЄШШЩ ШЩЩШІШ ШШЩШ ШЁШЁЩЩЩШЇ Щ ШЁШ ЩШЩЩЪЇ ШЇШШіШЄ ЩШШШШШЄ Щ ШЁШШЩШШЇ ШШЩШ ШЩЩШЇ. ШЩЩ ШЩЩ ЩЩ ШЁШШЩ ШШІ ЩШіШЩЩ ЩЩШШЇ ШЄЩШЩ ЩШЩЩШЩЩ ШШШШіШЄ ШЁЩ ЩЩЪ ШЩЩШЩ ШШЁШЩ ШЁЩ ЩШёШЩЩШШЩ ЩШЇШШШЇ. ШЁШШЩ ШШІ ШЄШЩЩЩ ЪЇЩШЩвЩШЩ ЩШіШЩЩЩЩ Щ ЩШЩЩШЩЩ ШШШШіШЄ ШЁШШЩ ШЇШЩШШЩЩШЩШ ШЄЩЩЩЩ ЩШіШЄЩЩЩ ШЁЩ ШШЩШ Щ ШШЩ ШЇШЩШШЩШіШЄ.
4- ШЩЩ ШЄШЩШ ШШІ ШЩШ ШЁШШЩ ЩЩШЩЩШІЩ ЩШШЇЩ ШіЩШіШЄЩ ШШЁШЄ ЩШЩ Щ ЩШШЩЩ ЩЩЩШЇЩ ШШіШЩШ ШЁЩШШЄШ ШЇШ ШІЩШЩ ШЩШЄШШШЁ ЩШШШЇШ ШЩШ ЩШЩЩ ШЄШШЩШ ШёШЩЩШЄ ШЇШ ШіЩШіШЄЩ ШШЁШЄ ЩШЩ ШЩЩЩ ШШШЇЩШЩЩвШЩ ЩШЇШШШЇ.

ШШІ ШЩШШЩЩ ЩЩ ШЩШ ШЇШ ШіШШ ШЩЩ ШЩШШіШЄ ШЇШЩШЪЇШЩ ЩШіШЄЩШЇ Щ ЩЩЩЩ ШШіШЄ ЩШіШЁШЄ ШЁЩ ЩШШЩ ШЩ ШШІ ШШІЩЩШШЄ ШЇЩЪЇШ ЩШіШШЩ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШЩШШ ЩШЩЩ ЩШЇШШШЄЩ ШЁШШЩШЇ ШЩЩ ЩШЩЩ ШЄЩШЇЩЩ ШЩШ ЩЩ ШЩШЇ Щ ШЁШЇШЩЩШЇ ЩЩ ЩШ ЩЩ ШЩШЩЩЩ ШЩШЄЩШШЇ ШіШШІЩШЇЩ ШЇШШШЄЩ ШЁШШЩЩ ШЄШ ШШЁШІШШЩ ЩШШЩЩ ШЩШЇ ШЁШШЩ ЩЩШШЩШЄ Щ ШіШШЁЩЩШЇЩ ЩШЪЩ ШЁЩШШЄШ ЩШ Щ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІШШЇ ШШіЩШЩЩ ЩШІЩЩЩ.

ШЁШ ШЄШЩШШ
ШЇШЩШШЩЩШЩ ШЇШЩШЪЇШЩ ШШІШШЇ ЩШІЩЩЩ

No one has signed this petition yet

Ryan HancockBy:
Business and CompaniesIn: