Dwa odcinki "Mody na sukces" sign now

Zwracam siк z uprzejm prob do Telewizji Polskiej S.A. dotyczc emisji telenoweli Moda na sukces na antenie Programu 1 TVP. Ja i wielu polskich fanуw, bardzo chcielibymy, aby emitowaж od poniedziaіku do pitku po dwa odcinki tego serialu zamiast dotychczasowego jednego. Probк to motywujк nastкpujco:

1. Obecnie na antenie TVP1 emitowane s odcinki z roku 1995, a jak wiadomo mamy juї rok 2003, czyli 7 jestemy lat wstecz od tego, co jest pokazywane obecnie w Stanach Zjednoczonych.
2. Emisja dwуch odcinkуw serialu Moda na sukces sprawdziіa siк w kilku europejskich krajach: w Czechach (TV Prima, 2 docinki o godz. 10:50), w Niemczech (ZDF telewizja publiczna, 2 odcinki teї o godz. 10:50) i w Austrii (ORF2 - teї telewizja publiczna, obecnie emitowany jest jeden odcinek, ale jeszcze przed dwoma laty byіy dwa, a w wakacje nawet cztery).
3. Moda na sukces jest jedn z najpopularniejszych telenowel w USA i najpopularniejsz na wiecie. Zostaіa sprzedana do 98 krajуw, w tym do wiкkszoci paсstw europejskich. W Polsce natomiast jest najpopularniejszym serialem zagranicznym wg badaс AGB Polska. Jej ogldalnoж dochodzi do 4,1 miliona widzуw!!!
4. Serial trwa tylko 20 minut, wiкc emisja dwуch odcinkуw dziennie nie byіaby trudna do realizacji. Ponadto pomiкdzy odcinkami moїna by emitowaж blok reklamowy, ktуry na pewno przycignіby wiкcej widzуw, niї blok emitowany obecnie po zakoсczeniu jednego odcinka.

Bardzo proszк w imieniu wszystkich fanуw "Mody na sukces" o rozwaїenie tej proby!!!

Goal reached !

browse all the signatures