Drejtuar presidences, parlamentit dhe qeverise se Kosoves sign now

P E T I C I O N

Drejtuar presidencлs, parlamentit dhe qeverisл sл Kosovлs

President Pjetлr Ukл Rogova
(i njohur si Ibrahim Rugova),

Nлpлrmjet mediave tл shkruara, ne, nлnshkruesit e kлtij
peticioni, kemi mлsuar qл ju keni tradhлtuar fenл e
popullit shqiptar, Islamin, dhe jeni konvertuar nл fenл
katolike tл Romлs.
Duke qлnл se institucioni mл i lartл i shtetit tл Kosovлs
qл ju mbani, nл emлr tл demokracisл dhe pavarлsisл, i
pлrket tл gjithл popullit kosovar, dhe jo vetлm njл pjese
tл cilлn ju pлrfaqлsoni, pra minoritetit katolik, lajmi qл
ju keni tradhлtuar fenл e shumicлs sonл, ne na ka ofenduar
rлndл dhe лshtл pritur me njл tronditje tл paimagjinueshme.

Duke qлnл se e drejta absolute pлr tл zgjedhur
pлrfaqлsuesit e tij i pлrket vetлm popullit tonл nл Kosovл,
dhe askujt tjetлr, qofshin kлta edhe agjentл qл emлrohen nл
mлnyrл sekrete nлpлr skutat e Vatikanit dhe botлs, si
shpлrblim pлr konvertimin nл katoliзizлm, ne shqiptarлt
muslimanл tл Kosovлs nuk mund tл pranojmл qл njл renegad i
fesл sл familjes sл tij, dhe popullit nл krye tл tл cilit
ai qлndron, tл pлrfaqлsojл shumicлn krenare tл kлtij
populli.
Tradhлtia fetare qл ju keni bлrл zoti president, ju bлn ju
ilegjitim pлr tл pлrfaqлsuar popullin tonл brenda dhe
jashtл atdheut. Pasi njeriut qл tradhлton Zotin e tij nuk
mund ti besohet e ardhmja e njл kombi.
Pлr arsye se ju keni tradhлtuar ndjenjat e elektoratit tuaj
votues, ne kлrkojmл qл ju tл jepni dorлheqje tл
parevokueshme, duke u larguar menjлherл nga posti i
presidentit tл Republikлs qл ju mbani tл uzurpuar me
pabesi. Veprimet tuaja tл papлrgjegjshme kundrejt mos
respektimit tл vlerave tona fetare islame si dhe mos
respektimi i ndлrgjegjes dhe kulturлs fetare islame tл
taksapaguesve qл ju paguajnл ju, ne na rikujtojnл kohлn e
sundimit fashist serb nл Kosovл, i cili pлr njл shekull tл
gjatл errлsire, nл emлr tл mbrojtjes sл qytetлrimit
kristjan nga gjoja rreziku qл i vinte atij nga kultura
shqiptare muslimane, vrau, masakroi dhe dлboi me dhunл pлr
nл Turqi mbi njл million shqiptarл tл Kosovлs, vetлm ngaqл
kлta tл fundit i pлrkisnin njл besimi tjetлr fetar, pra
islamit.
Duke u mbлshtetur nл deklaratлn e presidentit amerikan Bill
Klinton, i cili pлrpara se tл sulmonte Serbinл, pati
deklaruar se: Askush nuk ka tл drejtл qл tл vrasл ose
dлbojл me dhunл nga vatrat e tyre shekullore shqiptarлt e
Kosovлs, vetлm pse ata i takojnл njл besimi dhe kulture
tjetлr nga ajo e serbлve.. ne kлrkojmл nga ju, president
Pjetлr Ukл Rugova, qл mл parл mbanit emrin e bukur islamo
shqiptar Ibrahim, qл tл largoheni urgjentisht nga sundimi i
vendit tonл.
Ne shqiptarлt e Ballkanit boll vuajtлm nлn regjimet
aparteidale, ku njл pakicл minoritare sundon mbi shumicлn.
Sot dita ka ardhur qл nл emлr tл demokracisл, sundimtarлt
tanл tл pлrfaqлsojnл dлshirat e shumicлs sonл dhe jo mл tл
pakicлs.
Pлr kлto arsye, ne nлnshkruesit e kлtij peticioni kлrkojmл
nga ju, qл tл jepni njл dorлheqje tл parevokueshme dhe sa
mл parл, dhe tл largoheni nga posti i presidentit tл
popullit tл Kosovлs tл cilin ju mbani tл uzurpuar
tinлzisht! Ose pлrndryshe, ne kлrkojmл nga ju qл tл
deklaroni publikisht pлrkatлsinл tuaj fetare pлrballл
taksapaguesve tл tu kosovarл.

Nлnshkruesit e peticionit:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
100 / 1000

Latest Signatures

browse all the signatures

Information

Henry CruzBy:
School and EducationIn:
Petition target:
Presidencлs, parlamentit dhe qeverisл sл Kosovлs

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets