Donatii pentru sinistratii din Romania- "De la Om la Om" sign now

In urma inundatiilor din Romania mii de oameni au ramas fara locuinte sau fara lucruri elementare continuarii unui trai decent.
Prin aceast petitie ne propunem sa ajutam pe o baza " de la OM la OM". Adica, oricine ar vrea sa ajute pe cineva in necaz o poate face direct, trimitandu-i acestuia prin Western Union, sau orice alta companie,in localitatea in care locuieste, o suma de bani. Listele cu cei sinistrati si adresele lor vor fi obtinute de la persoane de incredere din Romania. Aceste liste vor fi publicate periodic. Pentru a evita acumularea de donatii catre un numar limitat de sinistrati va rugam sa va publicati numele dumneavoastra si al aceluia pe care vreti sa-l ajutati conform formatului de mai jos.
Ce a ce urmeaza sa faceti este sa mergeti la cel mai apropiat centru WesternUnion sau alta companie, si sa trimiteti suma promisa in aceasta petitie.

No one has signed this petition yet

Jared BlackwellBy:
Culture and SocietyIn:
Comunitatilor romanesti din lumea larga