Do stacji TVN! sign now

Droga stacjo TVN! To, co zdarzyіo siк 1 wrzenia w Operze Lenej w Sopocie, byіo po prostu їaіosne. Dziewczyny z Vanilla Ninja zostaіy potraktowane tak, jak nie powinni zostaж potraktowani gocie. Po wyraїeniu swojej krytycznej opinii, Jury zapytaіo publicznoж "Czy Wam siк podobaіo?". W Operze Lenej rozlegі siк krzyk "NIEE". Byіa to manipulacja z ich strony, a byж moїe to byіa grupa klakierуw. Chcielibymy nadmieniж, їe na spotkaniu z fanami, ktуre odbyіo siк tego samego dnia, obok Vanilla Ninja byі rуwnieї zdobywca Bursztynowego Sіowika zespуі Mattafix. Zainteresowanie zespoіem Mattafix byіo zerowe, natomiast do zespoіu Vanilla Ninja ustawiіa siк kolejka aї do wyjcia. Fani Vanilla Ninja odnosz wraїenie, їe moїe poprzez wrкczenie Bursztynowego Sіowika, Jury chciaіo w ten sposуb zrekompensowaж zespoіowi Mattafix nikіe zainteresowanie podczas spotkania z fanami w Gdaсsku. Wiernym fanom zespoіu Vanilla Ninja jest wstyd za nietaktowne, i nieprofesjonalne zachowanie, a takїe wypowiedzi festiwalowego Jury. Mamy nadziejк, їe w jaki sposуb osoby odpowiedzialne za wizerunek festiwalu w Sopocie odpowiednio zareaguj na nasz list. W przeciwnym razie pozostanie nam niesmak, i opinia, їe tak naprawdк w Polsce nie mamy osуb profesjonalnie wyksztaіconych w kierunku organizacji tego typu imprez.

No one has signed this petition yet

Ian BakerBy:
HealthIn: