Demiterea conducerii PNTCD sign now

Solicitam organizarea de urgenta a unui congres extraordinar al PNTCD, pentru alegerea unei noi echipe de conducere.

Motivele sunt urmatoarele:
1. Domnii Marian Milut si Aurelian Pavelescu, sositi printre taranisti recent, prin bunavointa si interesul inca neclarificat al fostului presedinte Ciuhandu, nu pot fi considerati reprezentativi pentru traditia crestin-democrata a partidului nostru. Ei au fost inscrisi anterior in diverse alte formatiuni, din care fie au plecat pentru diverse motive, fie au fost dati afara. In special cazul domnului Pavelescu este relevant, domnia-sa fiind, pe rand, membru PD, apoi PIN, apoi PNTCD.
2. Sub conducerea domnilor Milut si Pavelescu, revirimentul partidului nu s-a produs. Tot ce au realizat mai rasunator acesti domni a fost excluderea din partid a semnatarilor Declaratiei-Apel de la Tusnad, pentru delictul de a avea alte opinii decat dumnealor.
3. La referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, domnii Milut si Pavelescu si-au permis sa recomande public membrilor PNTCD boicotarea votului, fara a tine seama ca in acest mod invita la ne-exercitarea unui drept fundamental.
4. Dupa ce demersul lor a esuat, domnii Milut si Pavelescu continua sa actioneze intr-o maniera care nu poate avea alta consecinta decat indepartarea si mai dramatica a PNTCD de la o eventuala revenire in prim-planul politicii. In emisiunile televizate la care este invitat, domnul Pavelescu duce mai departe razboiul personal cu Traian Basescu, fara ca pentru asta sa aiba mandatul partidului.

No one has signed this petition yet

Enrique TranBy:
Nature and EnvironmentIn: