Dementza Imobiliara sign now

Nu vreau sa ma sinucid. Vreau sa se opreasca dementza imobiliara!

Dragi proprietari (vorba vine, dragi), nu va e rusine?!!! Cum puteti sa cereti 400 de euro pentru chiria pe o luna intr-o garsoniera din Bucuresti?!!! Cum puteti sa cereti 100 de mii de euro pentru un apartament de doua camere in Militari?!!! PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, nu vorbim de 100 000 de nasturi, vorbim de 100 000 de euro!!! Oare realizeaza cineva ce inseamna 100 000 de euro? Exista pe Discovery nebuni care sparg banci si stau 20 de ani in puscarie pentru 100 000 de euro!!!

CE SA FAC?!!!

Cand intru intr-o cafenea, ma uit pe tarife si daca o cafea e mai mult de 50 000 de lei, ii declar nesimtiti, ma ridic fara nici o jena si plec in alta parte. De 3 ani merg vara la Bulgari sau nu mai merg nicaieri pentru ca nu am chef sa-mi bag banii cu greu castigati in buzunarele unor nesimtiti de la Mamaia sau de la Vama Veche. In loc sa cumpar de la Mega Image mai bine ma duc doua statii mai incolo la Carfour pt ca Mega Image sunt niste nesintiti care-mi vand carne veche de doua zile cu 20 la suta mai scumpa decat in alta parte.

Dar cu casa ce sa fac?!!! Nu pot sa plec in provincie pentru ca jobul mi-l pot face doar in Bucuresti, nu reusesc sa plec din Romania; de fapt sper ca voi reusi, dar lucrez la asta de ceva vreme fara success Si nu pot sta pe strazi. Si nici nu vreau sa ma sinucid.

Are cineva vreo solutie?!!!

No one has signed this petition yet

Nicholas PattonBy:
SportIn: