Cursa aeriana directa Cluj-Hamburg sign now

Bună ziua,

Având în vedere e-mailul dumneavoastră, primit în data de 11 aprilie 2013, respectiv  26 aprilie 2013, prin care solicitaţi informaţii cu privire la  posibilitatea înfiinţării cursei Cluj-Frankfurt în urma chestionarului aplicat pe site-ul nostru, va informăm că Aeroportul Internaţional Cluj Napoca aplică acest tip de chestionare pentru a afla care sunt nevoile pasagerilor urmând ca  acestea să fie incluse în negocierile ulterioare cu companiile aeriene.

Aeroportul Internaţional Cluj duce în permanenţă negocieri cu companiile aeriene pentru a oferi pasagerilor destinaţiile de care aceştia au nevoie. Astfel a fost demarat un program  vast de extindere a rutelor disponibile, prin acordarea de ajutor financiar de către Consiliul Judeţean Cluj companiilor aeriene care deschid noi rute sau suplimentează frecvenţe pentru zborurile deja existente.

Pasagerii interesaţi de dezvoltarea unei rute directe pot să aducă un aport important negocierilor cu companiile aeriene, prin demararea de petiţii online care să fie semnate de un număr cât mai mare de pasageri interesaţi. Website-uri precum www.activism.com, www.petitieonline.ro sau www.gopetition.com  vă oferă posibilitatea de a demara petiţii într-un mod uşor şi simplist . Aceste petiţii reflectă şi potenţialul de trafic existent pe destinaţia propusă a fi inclusă.

Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de Aeroportul International Cluj-Napoca şi pentru susţinerea introducerii de noi destinaţii de pe aeroportul clujean.

• 23 July 20132. angelabocos (unverified)
  • 08 July 20131. adspedia

adspediaBy:
Transport and infrastructureIn:
Aeroportul International Cluj-Napoca

Petition community:
Oricine din Cluj doreste o cursa directa de avion Cluj-Hamburg

aeroport, cluj, cursa, directa, zbor