Chat.hu Design vissza! sign now

A chat.hu, kцszцnhetхen az ъj design-nak йs rйszletes beбllнtбsi lehetхsйgeknek tele lett teljesen hasznбlhatatlan, felesleges beбllнtбsi lehetхsйgekkel, melyek konfliktus helyzetbe hozhatjбk a felhasznбlуkat. Бtlag felhasznбlуknak nem kцnnyы bбrmit is megtalбlni. Az ъj kйrdйseknek (fanszцrzet, szexuбlis beбllнtottsбg) kцszцnhetхen nem lett mбs, csak egy erotikus tбrskeresх holott a chat 1-2 szobбt eltekintve nem errхl szуlt. A kйrdйsek nagy rйsze viszont igenis, az egyйrtelmы tбrskeresйs cйljбbуl kerьlhettek be. A kisebb korosztбlyt tekintetbe vйve ez elgondolkodtatу, hogy mit is tanulhat a gyermek innen, nem beszйlve a pedofilia "kiszыrйsйrхl". A politikai hovatartozбs, a kereset, a szexuбlis beбllнtottsбg nyilvбnossбgra hozбsa, mйgha azt a felhasznбlу szabбlyozza nem megengedhetх ъgy, ahogy az etnikum egyenesen a rasszizmust hozhatja elхtйrbe bizonyos bхrszнnь emberekkel szemben.

Szeretnйnk, ha a chat.hu ъjra a chatelйsrхl szуlna, йs nem egy giccsparбdй lenne magбba йpнtve, egy, ma annyira trendinek szбmнtу, barбtkeresхs kцzцssйgi oldal haszontalan, йs megkйrdхjelezhetх funkciуit!

browse all the signatures

Chasity MedinaBy: