Baukу Йva ValуVilбg 5!!! sign now

Tisztelt RTL Klub, Kolosi Pйter Ъr!

Megdцbbenйssel vettьk tudomбsul, hogy az Ъj Valу Vilбg showban a VV4 hъzуnevйnek, sokunk kedvencйnek, Baukу (VV) Йvбnak semmilyen szerepet nem szбnt a csatorna. Semmi kifogбsunk az ellen, hogy tцbb, egykori VV-йs is szerepet kapjon, йs leszцgeznйnk hogy ez a peticiу nem irбnyul egyik szereplх nemzetisйgi, etnikai, vallбsi hovatartozбsa ellen sem. Viszont, nem vagyunk hajlandуak tudomбsul venni azt cinizmust, ahogy az elхzх mыsor lelkйt- akit legtцbbszцr szavaztunk vissza-йs ezбltal minket nйzхket, sms kьldхket ilyen mуdon semmibe vegyenek.

Baukу Йva rendkнvыl erхs karakterkйnt nyilvбnvalуan megosztott egyes nйzхket, ez tйny, azonban-йs ezt a szavazбsok is rendre bizonytottбk-tцbben szerettьk a szуkimondбsбt, egyenessйgйt, jellemйt, nagyon sok vidбm-йs olykor szomorъ percet szerzett nekьnk, nйzхknek. Mint ahogy az elхtt is йrtetlenьl бllunk, hogy egy ilyen intelligens, kivбllу beszйlхkйszsйgы-йs nem mellesleg rendkнvыl csinos hцlgynek egyбltalбn semmilyen szerepet nem szбn az adу, annбl is inkбbb, mivel az eddigi az цsszes VV szйria szereplхje megkapta Цnцktхl a lehetхsйget. Az RTL Klub egy kerekedelmi csatorna, amely kцzvetett ъton, de belхlьnk, nйzхkbхl йl; Йva hivatalos Facebook oldala tцbb mint 30 000 tagot szбmlбl, йs kйrem ne feledkezzenek meg rуla, a Facebookon, interneten kнvыl is van йlet, szбmtalan idхsebb, vidйki vagy internethez nem йrtх ember lйtezik, akik meglehet hogy a vilбghбlуt ugyan nem, de a mыsort viszont nйzik.

Ezйrt jutottunk tцbben, Baukу Йva kedvelхi kцzьl arra az elhatбrozбsra hogy megнrjuk ezt a petнciуt, йs mindaddig bojkottбlunk minden RTL Group csatornбt, amig a tisztelt mыsorszerkesztхk nem hajlandуak tekintetbe venni a nйzхk -nem kevйs szбmбnak- kнvбnsбgбt.

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Carolina ThompsonBy:
International PolicyIn: