Avem nevoie de 500.000 semnaturi pentru dizolvarea parlamentului Romaniei sign now

Dragi Romani satui de situatia in care se afla Romania si mai ales satui de clasa politica, acum avem ocazia sa facem o schimbare.
Avem nevoie de 500.000 de semnaturi pentru a depune aceasta petitie la Curtea Constitutionla, Parlament si Presa pentru dizolvarea parlamentului si declansarea de alegeri parlamentare anticipate.
Va multumesc.

Dragi prieteni, cu mare tristete si indignare constatam astazi ca totusi, in contradictie cu interesele Romaniei in lume si mai ales ca nou membru UE, in Patlament iau decizii aproximativ acceasi oameni care ocupau fotoliile si acum 17 ani. Este o rusine ce se intampla. Trebuie sa trecem la actiune. Rog pe cei care doresc sa ajute mai mult decat cu o simpla semnatura sa ma contacteze prin e-mail cu cateva propuneri la adresa inscrisa in josul paginii. Lista aceasta ramane valabila atata vreme cat Parlamentul nu ne va reprezenta interesele asa cum n-a facut-o pana acum. Va chem la actiune! Noi ne decidem soarta! Cu demnitate! Octavian Radu P.S. Va rog sa treceti numele complet! Numele incomplete nu pot fi luate in consideratie!

To: Curtea Constitutionala, Parlamentul Romaniei, Presa
Dragi romani, dragii mei prieteni,

Asistam in aceste zile la o zvarcolire a caracatitei care de mai bine de 60 de ani incearca sa sufoce Romania, aceasta tara minunata care a incaput pe mainile unor venetici.

Pentru cei care au ochi de vazut si urechi de auzit este clar ca incercarea parlamentarilor PSD, PRM, UDMR, PNL si PC de a-l suspenda pe Presedintele Basescu si mai ales de a-l impiedica pe acesta de a mai candida precum si intentiile de modificare a constitutiei pe care noi toti am votat-o la ultimul referendum este tocmai aceasta zvarcolire a caracatitei formata din sistemele oligarhice de interese de grup.

Toti acesti parlamentari care nu reprezinta poporul roman, avand in vedere ca au fost alesi pe lista, vor sa profite de pozitia pe care o au si sa il suspende pe primul Presedinte roman care are curajul sa spuna lucrurilor atat de arzatoare pe nume si sa le condamne dar in acelasi timp sa-si asigure un somn linistitor! Nu vor reusi. Asta este clar. Mai degraba isi vor taia creanga de sub picioare. Insa pentru ca se joaca cu focul trebuie sa le dam o lectie. Trebuie sa le aratam ca forta populara este covarsitoare si mai ales ca este de partea Presedintelui.

Trebuie sa le dam o lectie din care sa invete cine este stapan in tara asta! Prin care sa le demonstram ca NOI hotaram ce se intampla cu soarta noastra si nimeni altcineva. Ne-am saturat de atata minciuna si nesimtire si hotie! Nu suntem animale! Suntem Oameni care vor sa traiasca in demnitate si cu mandrie in tara lor!

Votati aceasta Petitie daca va pasa de Romania, indiferent unde va aflati!
Avem nevoie de 500.000 de semnaturi pentru dizolvarea parlamentului si declansarea de alegeri anticipate!

La lupta fratii mei! A venit timpul dreptatii!

No one has signed this petition yet

Hope DavisBy:
Culture and SocietyIn:
Aceasta petitie va fi trimisa Curtii Constitutionale si Parlamentului Romaniei precum si Presei