Arlinda Zeka tл kthehet nл shkollл! sign now

Presidentit tл Republikлs sл Kosovлs
Kryeministrit tл Republikлs sл Kosovлs
Ministrisл sл Arsimit, Shkencлs dhe Teknologjisл tл Republikлs sл Kosovлs
Drejtorisл Komunale tл Arsimit dhe Shkencлs, Ferizaj
Drejtorisл sл Shkollлs sл Mesme "Pjetлr Bogdani", Ferizaj

Ne, qytetarлt e Republikлs sл Kosovлs, tл poshtлshлnuar; tл shqetлsuar nga pengimi nл shkollim dhe nga largimi i vajzave qл bartin mbulesлn nga shkollat publike, kлrkojmл :
* Rikthimin e menjлhershлm nл procesin mлsimor tл nxлnлses Arlinda Zeka, si dhe tл tл gjitha nxлnлseve tл tjera tл larguara pлr shkak tл mbulesлs ,
* Largimin e paragrafit 13 tл Udhлzimit Administrativ Kodi i mirлsjelljes dhe masat disiplinore pлr nxлnлs tл shkollave tл mesme tл larta Nr. 7/2009", si paragraf tлrлsisht diskriminues dhe nл kundлrshtim me Kushtetutлn e Kosovлs dhe Deklaratлn Universale tл tл Drejtave tл Njeriut,
* Garantimin e lirisл sл bartjes sл mbulesлs nga ana pjesлtareve tл besimit islam,
* Ndлrmarrjen e masave tл menjлhershme kundлr atyre qл vihen mbi Kushtetutлn dhe kryejnл diskriminim nл baza fetare sipas bindjeve dhe preferencave personale,
* Garantimin e zbatimit tл tл gjitha obligimeve tjera fetare, tл cilлsdo fe tл pranuar institucionalisht qл praktikohet nл Kosovл.

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal reached !
1000 / 1000

Latest Signatures

 • 15 February 20161000. Mennan B
  I support this petition
 • 12 February 2016999. Lirie I
  I support this petition
 • 11 February 2016998. Mevludin Z
  I support this petition
 • 11 February 2016997. Albionm Garner
  per kthimin ne shkolle
 • 07 February 2016996. Vlor Garrett
  I support this petition
 • 06 February 2016995. Blerim Francis
  All-llahu past meshire per ate te cilet te debuan nga shkolla.Lus All-llahun qe motra jon te kthehet pran bankave shkollore.
 • 04 February 2016994. Skender A
  Mos beni padrejtesi te tilla.
 • 29 January 2016993. Ajla Pugh
  I support this petition
 • 28 January 2016992. Vali Donaldson
  I support this petition
 • 24 January 2016991. Alba V
  I support this petition
 • 23 January 2016990. Fbv Vargas
  marre
 • 18 January 2016989. Shkelzen M
  I support this petition
 • 14 January 2016988. Basri I
  --------------
 • 14 January 2016987. Sara Krasniqi
  Eshte nje shkelje e te drejtave te saj sa me shpejte te kthehet ne bankat te shkolles ,se dituri per te mesuar eshte obligimi fetar.
 • 14 January 2016986. Vjollca Bridges
  arlinda te kthehet ne shkolle
 • 13 January 2016985. Berim Petersen
  Allahu i udhezoft
 • 11 January 2016984. Naim Selimr
  Mos te largohet prej Shkolle per shkak te Bindjes Fetare dhe Praktikimit te kesaj Bindje.
 • 05 January 2016983. Arta Hinton
  I support this petition
 • 01 January 2016982. Dardan T
  I support this petition
 • 01 January 2016981. Rexhije Sanford
  selam alejkum te kthehet vajza ne shkoll sa me par sepse ajo nuk ka ber as nji te keqe vetem pse esht ne rrugen e all-llahut pandihuni per mekatin qe keni ber dhe vajza te kthehet menjher ne shkoll
 • 31 December 2015980. Mecan Lowery
  MOS NDALONII NJEREZIT TE MARIN DIJE
 • 26 December 2015979. Jashar Ortega
  elhamdurilah ku me marr tgjitha motrat tona me u mbulu kshtu e jo me dal me marrzira qysh jan bo hit ne kosov.duhet te kthehemi te gjith kunder atyre qe nuk e dojn fen islame e i thojn vetit muzlimon me ni vend qysh asht kosova shum pak njerz kemi qe e re
 • 25 December 2015978. Lule G
  Shpresoj qл institucionet tona ti hapin sytл dhe tл veprojn drejtл nл lidhje me rastin e motrлs tonл arlindлs si edhe tл shumл motrave tjera tл cilat janл duke u diskriminuar
 • 23 December 2015977. Artur K
  pse nuk perjashtohen femrat e zhveshura nga shkolla? apo qe te kullosi syte drejtori. cfare manjakesh.
 • 14 December 2015976. Himet C
  perkrah plotsisht drejten e shkolimit te arlindes
 • 14 December 2015975. Samiu Byrd
  Ndaloni diskriminimin, ndaloni shkelejen e te drejtave te njeriut ...
 • 09 December 2015974. Vebi Raymond
  mos luajni me zjarr o kjafira

browse all the signatures

Information

Brianna CowanBy:
ReligionIn:
Petition target:
Institucioneve tл Kosovлs

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets