Apel pentru re-deschiderea Soselei Bucuresti-Magurele !! sign now

De 8 luni de zile, Soseaua Bucuresti-Magurele este blocata pentru diferite interventii !!!!

De 8 luni de zile cei 10.000 de locuitori din Magurele si cele cateva mii de oameni care lucreaza aici, sunt nevoiti sa ocoleasca aproximativ 15 Km sau sa-si distruga sanatatea si autoturismele prin gropile strazilor "ocolitoare" soselei Bucuresti-Magurele" !!!!
Dupa ce initial lucrarile trebuiau terminate pana la 25 Decembrie 2006, acestea au fost prelungite si chiar daca am avut parte de o iarna foarte usoara, acestea nu au fost inca finalizate !!!

Ce s-ar fi intamplat in cazul in care am fi avut o iarna "ruseasca"?

Pentru ca distractia sa fie si mai mare, o serie de lucrari au inceput si in orasul nostru, astfel ca si cei care doresc sa plece sau sa vina in Magurele, pe centura, au parte de o "distractie pe cinste"...

La inceputul acestei luni, grupul nostru a primit o instiintare, din partea Apa Nova (beneficiarul lucrarilor de pe Soseaua Bucuresti-Magurele), conform careia, acestea ar fi trebuit terminate la data de 15.03.2007.

De curiozitate si din buna credinta, unul din membrii grupului nostru, s-a intors, ieri (15.03.2007), din Bucuresti, pe aceasta ruta. Surpriza a fost totala: nu doar ca aceste lucrari nu au fost finalizate, dar dupa amploarea acestora, se pare ca acestea vor continua cel putin 45 de zile de acum inainte. Aceasta perioada nu este o presupunere, ci raspunsul dat de unul dintre cei ce coordoneaza lucrarile in zona respectiva.

Pe aceasta cale, facem apel la Autoritati si la companiile care efectueaza cele doua lucrari, pentru a urgenta finalizarea lor !!!

No one has signed this petition yet

Angelica ColonBy:
Entertainment and MediaIn: