Afara cu gunoaiele din fotbalul romanesc! sign now

Iata ca buboiul s-a spart si a iesit la iveala un adevar crud pentru multi, previzibil pentru citiva si stiut de mai demult de catre foarte putini. Este adevarat : fotbalisti din care atit presa, cit si multi dintre noi am facut eroi, sint de fapt niste oameni plini de vicii, care duc o viata privata deocheata, care se invirt in cercuri cel putin dubioase. Pina la urma este treaba lor cum isi traiesc viata si din partea mea nu pot primi decit compasiune. Eu unul recunosc ca i-am invidiat pentru masinile lor, pentru proprietatile lor, dar niciodata pentru dezmatul la care s-au dedat. N-au decit sa insire toate tirfele lumii, sa zaca in droguri pina la briu, iar pina la git sa stea in alcooluri tari. Inca odata, este treaba lor.
Presa a adus in atentia noastra, intr-o foarte mica masura, viata lor si a fost pusa la punct de catre oficialii FRF, de catre jucatori, de catre impresari, de catre o parte din cititori, argumentind ca nu ne priveste viata strict privata, ci numai aspectul sportiv. S-au intrecut in dezmintiri cara mai de care, luind partea jucatorilor de fiecare data cind a aparut ceva negativ legat de ei. Iata ca insa se dovedeste ca au stiut cu totii adevarata fata a celor pe care i-au aparat si pe spatele carora au trait atitia ani. Ne-au mintit ca "bravii" nostri jucatori nu prea mai joaca la echipele de club pentru ca ar fi victimele antrenorilor sau a patronilor sau a presei etc.
Daca pina acum am sustinut ca nu este treaba mea ce fac in viata privata si la echipele de club, in momentul in care este vorba de echipa Nationala devine treaba mea si consider ca am dreptul sa-mi exprim parerea. Ma simt indreptatit pentru ca mi-au cerut ajutorul si am facut tot ce-am putut, adica m-am prezentat la meciuri cu steagul Romaniei. Mi-au cerut sa-i sprijin si am venit ragusit de la meciuri de fiecare data. Mi-au cerut sa "fiu in galben" si am fost in galben. Daca mi-ar fi cerut sa fiu in roz, sau in mov, sau sa-mi pun caca in cap as fi facut-o; as fi facut tot ce mi s-ar fi cerut pentru a fi impacat si sigur ca "baietii nostri" au asigurate toate conditiile sa-si faca treaba. As fi facut-o si pentru ca in repetate rinduri mi-au promis ca si ei fac tot ce pot sa cistige echipa Nationala. Si n-am fost singurul care am crezut in ei si care am fost mintit. Am fost cu zecile, poate chiar sutele de mii sau chiar milioane in acesta tara care am crezut in ei si care ne-am batut pe bilete la meciurile lor.
Ei ce-au facut in schimb? Au fugit din cantonament cu citeva ore inaintea meciurilor, s-au imbatat cu citeva ore inaintea meciurilor si au spus ca ei au facut totul? Iordanescu nu este in stare sa-i tina in mina si da vina pe arbitri, pe ghinion si pe adversari, numai pe slehta lui de betivi si descreierati nu. As fi acceptat sa-i excluda din lot si sa joace cu o echipa de copii, dar sa nu ma minta. M.Sandu i-a acoperit pe toti si n-a batut cu pumnul in masa, comportindu-se ca un stapin mincinos al Nationalei.
A ajuns Becali sa fie primul care spune adevarul despre jucatorii romani? Chiar asa am ajuns, sa-l ascult uimit pe Giovani Becali? Altcineva din tara asta nu a fost in stare sa spuna adevarul?
Pentru ca am fost mintit in mod constant de catre tot ce inseamna FRF si lotul actual al Nationalei, raspund la intrebarea "Pina cind?" cu : PINA AZI. Incepind de azi nu voi mai fi niciodata in galben, nu voi mai ragusi pentru ei si nu voi mai cheltui nici un ban pentru ei.
Voi nu v-ati saturat?
Sint 4 ani si 5 luni de cind n-am invins in meci oficial o echipa mai bine cotata decit noi in clasamentele UEFA&FIFA&Coca-Cola! In varianta super-optimista ca vom bate Olanda, se vor implini 4 ani si 9 luni. Oauuuuuuuuuu. Pe voi nu va doare?

Suporterii echipei nationale de fotbal a romaniei cer demisia lui:
Mircea Sandu - Presedintele Federatiei Romane de Fotbal
Anghle Iordanescu - Antrenorul principal echipei nationale de fotbal a Romaniei si aducerea unui antrenor capabil sa ne faca ca suntem mandri ca suntem romani! Acum ce sa mai facem? Calificarea e compromisa! Vrem macar locul 3!

Sign with Facebook sign_with_twitter

Sign with Facebook sign_with_twitter

No one has signed this petition yet

Augusta PadillaBy:
School and EducationIn: