Admiterea in Rezidentiat 2006 sign now

Pentru a corecta inechitatile flagrante introduse in procesul de admitere in Rezidentiat si in exercitarea profesiei de medic date de interpretarea actuala a legii 463/2004, precum si pentru a corecta alte neajunsuri organizatorice, solicitam:

1- Intrarea in Rezidentiat in orice specialitate strict in baza unor criterii VALORICE, uniform stabilite pentru toti candidatii indiferent de promotie. Modificarea/explicitarea mai buna a legii 463/2004 in sensul mai sus mentionat, care sa nu faca discriminari intre generatii/promotii.

2-Acordarea dreptului de libera practica in conditii egale si echitabile pentru toti absolventii indiferent de promotie, ei avand aceleasi studii.

3- Anuntarea CEL TARZIU in a 3-a sapt a lunii mai (cu 6 luni inainte de concurs) a.c. a metodologiei, programei si bibliografiei de concurs, care sa NU mai sufere modificari ulterioare.

Adresabilitatea petitiei: punctele 1-3 Ministerului Sanatatii si Ministerului Educatiei si Cercetarii, punctele 1-2 Comisiilor de Sanatate din Senat si Camera Deputatilor, punctul 3 Centrului National de Perfectionare in Domeniul Sanitar (CNPDS).

Solicitam institutiilor carora le este adresata aceasta petitie raspuns SCRIS in temeiul art.47 din Constitutia Romaniei si al legii 233/2002 in conditiile stipulate de acestea.

Suntem dispusi sa participam la consultari suplimentare cu propuneri concrete, in masura interesului acordat de persoanele si institutiile implicate in procesul de decizie.

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in, otherwise register an account for free then sign the petition filling the fields below.
Email and the password will be your account data, you will be able to sign other petitions after logging in.

Privacy in the search engines? You can use a nickname:

Attention, the email address you supply must be valid in order to validate the signature, otherwise it will be deleted.

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Shoutbox

Who signed this petition saw these petitions too:

Sign The Petition

Sign with Facebook
OR

If you already have an account please sign in

Comment

I confirm registration and I agree to Usage and Limitations of Services

I confirm that I have read the Privacy Policy

I agree to the Personal Data Processing

Goal
650 / 1000

Latest Signatures

browse all the signatures

Information

Jodie BarreraBy:
Business and CompaniesIn:
Petition target:
Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Comisiile de Sanatate din Senat si Camera Deputatilor, Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar (CNPDS)

Tags

No tags

Share

Invite friends from your address book

Embed Codes

direct link

link for html

link for forum without title

link for forum with title

Widgets