A kutyamenhely infrastrukturбlis fejlesztйsййrt sign now

A Kutyabarбtok Egyesьlete tulajdonбban lйvх 1220/30 hrsz-ъ terьleten (volt lхtйr) mыkцdх kutyamenhely infrastrukturбlis fejlesztйsйt йs az ehhez szьksйges telepьlйsszerkezeti terv mуdosнtбsбt tбmogatom.

Elхzmйny:
A Kutyabarбtok Egyesьlete a 2001 бprilisa уta tulajdonбban lйvх terьletre kъtfъrбsi engedйlyt kйrt, hogy az ott elhelyezett kutyбknak vizet biztosнthasson. Jelenleg a vнz szбllнtбsa kannбs mуdszerrel, biciklin vagy (sajбt benzinkцltsйgen) autуval tцrtйnik. 2010. oktуber 9-йn a Kutyabarбtok Egyesьlete a Szentgotthбrd Fъvуskultъrбjбйrt Egyesьlettel karцltve jуtйkonysбgi koncertet szervezett, hogy pйnzadomбnyt gyыjtsenek a kъt megvalуsнtбsбhoz. A szervezхk, a szereplхk йs a lakossбg hatalmas цsszefogбsбval sikerьlt is elйrni a kitыzцtt cйlt. A pйnz цsszegyыlt a rйgуta tervezett kъt megvalуsнtбsбhoz.
Azonban a Kutyabarбtok Egyesьlete sajnos mбig nem kapott kъtfъrбsi engedйlyt a Polgбrmesteri Hivataltуl. Ennek oka az, hogy az цnkormбnyzat 2004-ben kйszнttetett egy telepьlйsszerkezeti tervet, melyben a Kutyabarбtok Egyesьlete tulajdonбban levх terьletet kцzparkkйnt tьntettйk fel. Ezt a tervet az akkori testьlet el is fogadta. Нgy a Polgбrmesteri Hivatalnak mуdosнtania kellene telepьlйsszerkezeti tervйt ahhoz, hogy a kutyamenhely (jogosan!) szerepeljen rajta, s нgy megkaphassa az engedйlyt a kъtfъrбsra йs egyйb infrastrukturбlis fejlesztйsekre. A fejlesztйsnek pedig rengeteg tбmogatуja lenne, йs mбr van is, akik azonban a jogi helyzet, engedйlyek rendezйse nйlkьl egyelхre nem tбmogathatjбk a menhelyet.

No one has signed this petition yet

Morris FowlerBy:
LGTBIn: