A harcmыvйszeti йlet tisztasбgбйrt sign now

Figyelmьket szeretnйnk felhнvni, hogy Szabу Andrбs йs tanнtvбnyai az utуbbi idхben ъjra IAIDO nйven is vйgezik oktatуi tevйkenysйgьket. Ezzel megszegik sajбt az Цssz-Szцvetsйg йs a nyilvбnossбg felй tett нgйretьket.
- Цnцk meddig kнvбnjбk fedezni eme tevйkenysйget?
- Meddig lehet mйg Цnцk szerint dicsfйnyben tartani ezt az embert?
- Hъsz йvenkйnt majd egy bocsбnatkйrйssel el lehet intйzni a dolgot?
- Megйri pбr szбz ember miatt a szцvetsйg hнrnevйt kockбra tenni?
- Цnцk milyen lйpйsekre kйszьlnek ezek utбn?

Kйrjьk Цnцket, hatбrolуdjanak el ettхl a sorozatos йs fйlrevezetх tevйkenysйgtхl, ahogy azt az utуbbi йvekben Szabу mester vezetх tanнtvбnyai is tettйk. Ne tбmogassбk hallgatбsukkal йs tйtlensйgьkkel ezt az embert йs a vezetйsйvel mыkцdх szektбt, ezt az бtverйsen alapulу ьzletet. Nem mйltу ez egy tцbb tнzezer tagot szбmlбlу szervezethez.

Az tiszteletre mйltуan nagyvonalъ gesztus volt, hogy egy botcsinбlta bocsбnat kйrйssel tiszta lapot kapott ez az ъr йs kцvetхi. De meddig lehet ezt csinбlni? Az ъjabb hazugsбgok utбn ъjabb tiszta lap jцn? Цnцkkel mindent meg lehet tenni?

Kйrjьk Цnцket, tanulmбnyozzбk бt a kцvetkezх oldalakat:

- http://www.kepfeltolto.hu/?img=abk (Itt lбthatу a Butokugan szуrуlapja)
- http://vorosvariujsag.pilisvorosvar.hu/2006/januar/20.htm (Ebben a 2006 januбri cikkben olvashatу, mit is oktat mostanбban Szabу ъr szervezete, egy rйszlet: "Szerda estйnkйnt a Mыvelхdйsi Hбzban a Bujutsu-Kai Kenshin-Ryъ Tбvol-Keleti Harcmыvйszetek Egyesьletйnek barna цves, vezйri rangban lйvх tagja, Papp Erika tartja a foglalkozбsokat.

Magyarorszбgon tцbb mint 500 fхre tehetх azok szбma, akik ezt a harcmыvйszetet gyakoroljбk. Az iaido klбn rendszerben mыkцdik, amelynek a vezetхje Szabу Andrбs 6 danos mester. Jelenleg 14 kenshin, azaz 3 dan fцlцtt lйvх mester dolgozik az orszбgban. Az iaidуban 3 йvenkйnt tartanak dan vizsgбkat, amelyre csak meghнvбs alapjбn mehetnek el az йrintettek.")

E kйt нrбsos informбciу nem lehet vйletlen. A Vцrцsvбri Ъjsбg nyomtatott formбban is megjelent. Kйrjьk tegyenek a magyar harcmыvйszeti йlet tisztasбgбйrt йs azйrt, hogy az Цssz-Szцvetsйgben tagnak lenni rang legyen, ne pedig csak egy eszkцz kуklerek kezйben цnmaguk igazolбsбra. Ne adjanak tцbb lehetхsйget ennek az embernek.

No one has signed this petition yet

Carey WestBy:
Culture and SocietyIn: