STOP TAX ON THE MONEY USED FOR PAYING STUDENT LOANS подписаться сейчас

Citizens ought not need to pay government or state income tax on wages, retirement reserves, standardized savings, or other pay to incentivize training advance reimbursement, when it is utilized to reimburse education loan debt. The volume of education loan is taking off, the advance rates are amazingly high in respect to rates paid for investment funds, and the middle class- - youthful and old - is saddled with education loan debt. We require a mechanism like 529 strategies that will make it simple to move cash from wages, retirement reserves, government disability or other pay into tax free records that can be utilized to settle up student and Parent Plus loans. I, undersigned, would like to request the New York State House to stop the state and federal income tax on wages, social security and any other income like retirement funds, when they are used to repay the loans for education purpose. Raise your voice for this issue by signing this petition

Patricia Gomez– Tax Manager at Swiftbadcreditloans.com

patriciagomez@texdept.com

2352 McKinney Ave, Dallas, TX 75201, United States

Tel: +1 124-425-5843

Подписать Петицию

Войти с Facebook sign_with_twitter
или

Если у тебя уже есть аккаунт войди в него, в противном случае зарегистрируйся и подпиши, заполнив ниже приведенные поля.
Эл.почта и пароль являются данными твоего аккаунта, таким образом, ты сможешь подписывать петиции, войдя в аккаунт.

Неприкосновенность частной жизни в поисковых системах? Вы можете использовать имя:

Внимание, для подтверждения твоей подписи адрес эл.почты должен быть действительным, иначе подпись будет аннулирована.

Џ подтверждаю регистрацию, и я согласен с использованием и ограничениями услуг

Џ подтверждаю, что прочитал Политику конфиденциальности

Согласие на обработку персональных данных
Авторизация для передачи и / или передачи данных партнерам и третьим лицам, работающим в сфере услуг, редакционных, энергетических, телефонных, туристических, коммуникационных, развлекательных, финансовых, страховых, автомобильных, крупномасштабных, гуманитарных и благотворительных организаций Рекламные материалы И в других рекламных и коммерческих целях посредством почтовых или телефонных и / или автоматизированных систем вызова или вызова без вмешательства оператора и / или электронных сообщений, таких как электронная почта.

Стенд

связанные петиции

Подписать Петицию

Войти с Facebook sign_with_twitter