STOP MAGYARELLENESSÉG ERDÉLYBEN semna acum

Alulírottak, azzal kéréssel, ugyanakkor felszólítással fordulunk Önökhöz, hogy bontsák fel a munkaszerződését és bocsássák el a munkahelyérol Sebastiam Marina nevü alkalmazottjukat. Kérésünk motiválásara bemutatjuk az okot amiért szüksegesnek és elmulaszthatatlannak látjuk az Önök haladéktalan intezkedését. A fent említett személy, a Facebook közösségi portálon, saját profilján olyan publikus nyilatkozatot tett, ami merőben eltér egy színészhez méltó attitűdtől, ezáltal diszkreditálta a színtársulatot amit képvisel, továbbá a többségi társadalom tömeges felháborodását idézte elő különösen vulgáris, soviniszta kijelentéseivel. Tette imminens veszélyt jelent a magyar es a román közösség harmonikus együttélésére, és negativ hatással van a két nemzet pozitiv kozeledésére. Célunk demokratikus, kulturált környezetben való együttélés egy huszonegyedik századi múltinacionális városban és elfogadhatatlannak tartjuk a szélsőséges nacionalista elemeket. Nyomatékosításképpen felhívjuk az Önök tisztes figyelmét, hogy a haladéktalan intézkedésük múlasztása esetén szükségét látjuk akár a nemzetközi médiához fordulni, de ezen intézkedés csak az Önök döntésén múlik.

Tisztelettel, Alulirottak

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Consimțământul la prelucrarea datelor cu caracter personal
Autorizare pentru comunicarea și / sau transferul de date către parteneri și terți care operează în domeniul serviciilor, editorial, energetic, telefonie, turism, comunicare, divertisment, financiar, asigurări, automobile, consumatori la scară largă, organizații umanitare și caritabile Precum și alte scopuri promoționale și comerciale prin intermediul sistemelor de poștă sau telefonică și / sau automată a apelurilor sau a apelurilor fără intervenția unui operator și / sau a comunicațiilor electronice, cum ar fi e-mail.

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter
O

Daca ai deja un continua conectarea

Comentariu

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Consimțământul la prelucrarea datelor cu caracter personal

Semnaturi obiectiv

Ultimele Semnaturi

Informatii