SAVE THE CHATTERTON COTTAGE PROJECT semna acum

Chatterton House, the birthplace of famous Bristolian boy-poet Thomas Chatterton, has over the past seven years fallen into a serious state of disrepair - despite the council's obligation to maintain the building due to its listed status. We have recently occupied the building and are taking direct action to save both the building and its cultural status. We think it is terrible that the works of Thomas Chatterton are so little known in his own city and aim to spread the word through poetry open mic nights and other cultural events.

Recently we have come under pressure from the council to leave the property. They have claimed that they were planning to do work on the building in July but this seems unlikely since they have left the building empty for the past SEVEN years without doing anything to it.

If you support our occupation and renovation of the building and would like to see Bristol celebrate the heritage of Chatterton then please sign this petition. Your support is much appreciated.

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter
O

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Consimțământul la prelucrarea datelor cu caracter personal
Autorizare pentru comunicarea și / sau transferul de date către parteneri și terți care operează în domeniul serviciilor, editorial, energetic, telefonie, turism, comunicare, divertisment, financiar, asigurări, automobile, consumatori la scară largă, organizații umanitare și caritabile Precum și alte scopuri promoționale și comerciale prin intermediul sistemelor de poștă sau telefonică și / sau automată a apelurilor sau a apelurilor fără intervenția unui operator și / sau a comunicațiilor electronice, cum ar fi e-mail.

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter
O

Daca ai deja un continua conectarea

Comentariu

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Consimțământul la prelucrarea datelor cu caracter personal

Semnaturi obiectiv

Ultimele Semnaturi

Vezi toate semnaturile