◘SA-L SALVAM PE IONUT DE LA SPANZURATOARE! ◘ semna acum

Ionuţ Gologan, românul de 21 de ani condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, se plânge de condiţiile din închisoare. După ce a primit loviturile de baston de bambus, decise de instanţă, Ionuţ spune că mâncarea şi celula în care stă sunt greu de suportat. Cere însă iertare tatălui şi bunicii pentru ruşinea pe care a provocat-o familiei şi promite că se va întoarce în ţară viu şi nevătămat.

"Aici este foarte greu şi abia pot rezista cu speranţa că o să vă văd pe voi. Ştiu că sunteţi supăraţi, dar fiţi alături de mine.
Regret v-am adus ruşine şi vă rog să mă iertaţi. Promit că atunci când mă voi întoarce o să am grijă de voi", spune Ionuţ.

Într-o scrisoare emoţionantă din arest, tânărul Ionuţ Gologan povesteşte familiei cât de grea e viaţa în închisorile din Malezia, dar refuză în continuare să spună cine sunt persoanele care sunt în spatele afacerii cu droguri.~ Presiunile la care acesta este supus din afara pentru a uza legea :omertei" ,sunt facute cu scopul de a ascunde adevaratii vinovati .Problema este caci in acest mod Ionut risca viata sa.

Nu era prima dată când tânărul, acum condamnat la moarte pentru trafic de droguri, ar fi plecat la muncă în Germania. Voia să facă destui bani ca să îşi ajute familia. ‪#‎POLITICAROMANA‬, ‪#‎JUSTITIAROMANA‬, Prietenii şi vecinii spun că băiatul din Telega este victima unor traficanţi de droguri.‪#‎CORUPTIALANIVELINALT‬

Avocatul său din România crede că autorităţile ar putea accelera procedurile pentru a încheia un acord de extrădare cu Malaezia, de care să beneficieze şi Ionuţ,

Ionuţ a fost condamnat la moarte pe fond, iar procesul este acum în apel ce se va judeca în luna februarie. Avocaţii cer într+o primă fază comutarea pedepsei de la condamnare la moarte, la închisoare pe viaţă.

Acestea fiind spuse credem ca IONUT GOLOGAN trebuie salvat de noi, conationalii sai ,!

Suntem obligati crestineste sa-l aparam pe acest tanar care a gresit.
Fiecare om poate gresi in viata dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i luam viata.!

In anii '80 un grup de romani care calatoreau clandestin pe un vas comercial Tailandez , cu speranta de a ajunge in Canada pentru a-si cladi o noua viata departe de sistemul din Romania, au fost aruncati peste bordul vasului in ocean, lasati prada rechinilor. La rugamintile in genunchi si la plansetele disperate ale romanilor , de a nu fi aruncati echipajul vasului nu a reactionat absolut deloc, dand dovada de o cruzime rara.(mai ales ca nu s-au respectat legile marinaresti, care nu permit asemenea atrocitati.

===============Uniti putem salva viata acestui tanar roman!

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter

Daca ai deja un continua conectarea, altfel inregistreaza-te si semneaza completand campurile de mai jos:
Emailul si parola vor fi datele contului tau, vei putea astfel sa semnezi si alte petitii odata ce vei fi conectat

Confidenţialităţii în motoarele de căutare? Aveţi posibilitatea să utilizaţi o poreclă:

Atentiune emailul trebuie sa fie valid pentru a putea confirma semnatura ta, altfel va fi anulata

Confirm înregistrarea și sunt de acord cu Utilizarea și limitarea serviciilor

Confirm că am citit Politica de confidențialitate

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine a semnat aceasta petitie a vizualizat si pe acestea:

Semneaza Petitia

Semneaza pe Facebook sign_with_twitter