CZYM SĄ PETYCJE ONLINE

Witamy na stronie Activism - Petycje Online, pierwsze i najważniejsze wirtualne miejsce we Włoszech, gdzie możesz umieścić Twoją petycję.

My, autorzy strony Activism - Petycje Online wierzymy, że to właśnie od nas wszystkich musi wypłynąć impuls, by zmieniać świat, wierzymy, że każdy z nas może i powinien wyzwolić drzemiące w nas idee i dzielić się nimi z innymi.

Uważamy, że bez takiego wirtualnego miejsca, gdzie codziennie możemy toczyć własne walki, nawet te najmniejsze, nikt z nas nie byłby tak naprawdę wolny.

Dlatego właśnie stworzyliśmy stronę Activism - Petycje Online. Wolną, darmową, niezależną, naszą i waszą.

Jak napisać petycję »

UTWÓRZ PETYCJĘ

Rzuć się w wir walki!

• - Internetowa platforma zbierania podpisów numer 1 we Włoszech
  • - Zupełnie i całkowicie gratis
  • - Możliwość zamieszczania Twojej petycji na Facebook i na innych portalach społecznościowych
  • - Możliwość pobierania podpisów w formacie PDF lub DOC, w celu ich wydrukowania i przekazania odbiorcom petycji
  • - Maksymalna widoczność Twojej petycji

Zmieniajmy świat od początku!

Utwórz od razu swoją pierwszą petycję »

STOP prowokacjom na Krymie!

Polska, 1 stycznia 2013 r.

OŚWIADCZENIE

W ostatnim czasie Krym stał się areną niepokojących wydarzeń, mogących mieć negatywny wpływ na – i tak już bardzo niestabilną – sytuację w Autonomicznej Republice Krymu. Akty regularnie prowadzonych prowokacji wymierzone są przede wszystkim przeciwko rdzennym mieszkańcom Półwyspu Krymskiego, deportowanym w roku 1944 – Tatarom Krymskim.

W nocy 1 grudnia 2012 roku około godziny 02.00 w miejscowości Молодежном  (Mołodziożnom w rejonie Simferopolskim) ... kontynuuj »

MOST READ

• DZISIAJ