SUPPORT YOUR LOCAL FIRE STATION podpisać teraz

WE OFTEN HEAR OF CUTBACKS TO THE FIRE RESCUE SERVICE, THIS MEANS SHUTTING DOWN LOCAL FIRE STATIONS, FIREFIGHTERS LOSING JOBS, REORGANISATION OF SHIFT WORK PATERNS THAT COULD LEAD TO DANGER TO NOT ONLY THE FIREFIGHTERS, BUT THE GENERAL PUBLIC
YOU NEVER KNOW WHEN OR IF YOU MAY NEED THE ASSISTANCE OF THE FIRE AND RESCUE SERVICE, SO PLEASE, SIGN THIS PATITION AND SUPPORT YOUR LOCAL FIRE RESCUE SERVICE, STOP JOB LOSES AND CLOSURES OF YOUR LOCAL FIRE STATION

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Zezwolenie na przekazywanie i/lub przekazywanie danych partnerom i osobom trzecim działającym w dziedzinach usług, redakcji, energii, telefonii, turystyki, komunikacji, rozrywki, finansowych, ubezpieczeniowych, motoryzacyjnych, na dużą skalę, organizacji humanitarnych i charytatywnych Oraz inne cele promocyjne i handlowe, za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu i/lub zautomatyzowanych systemów komunikacji telefonicznej lub zadzwoń bez interwencji operatora i/lub łączności elektronicznej, na przykład poczty elektronicznej.

Lista Komentarzy

Kto podpisał tę petycję oglądał również te kampanie:

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Cel zbieranych podpisów

Ostatnie Podpisy

Ŝaden tag