PLEASE STOP - Methane gas/HydroCarbon project in Tamilnadu podpisać teraz

Overview: (source - wiki)

The Kaveri delta coal-bed methane extraction project was a project to extract methane gas from coal-bed by using hydraulic fracturing in the Kaveri river basin in Tamil Nadu, India. The project is undertaken by Great Eastern Energy Corporation Ltd (GEECL), a private company based in Gurgaon, Haryana.[1] The company received licence to explore and extract coalbed methane from Nagapattinam, Thanjavur and Thiruvarur districts which are the major rice cultivating area of Tamil Nadu.[1] Farmers, environmentalist and experts are opposing the project and hence it is currently suspended by the Government of Tamil Nadu.[2][3].

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eventhough government says this project has been stopped or withdrawn, its been started in a different project called, HYDRO-CARBON project. Trying to fool people by diverting the issue. Media is also partial in covering the issue. People in the delta area are protesting for the past 10days and no steps has been taken. The current government situation in tamil nadu making it very tough to ban this from happening. This petition is not going to bring a whole lot of change but we all should give our support by signing the petition and take our views to government and completely BAN this project. Friends please share this petition to all. Its our duty to protetct environment and nature for more generations to come.

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgadzam się na przetwarzanie danych osobowych

Lista Komentarzy