Odebranie pani Krystynie Pawłowicz mandatu poselskiego podpisać teraz

Pani Krystyna Pawłowicz została wybrana przez społeczeństwo, które ufało, że będzie ona reprezentować interes wszystkich grup społecznych oraz swoją postawą godnie reprezentować pełniony urząd. Jednakże w chwili obecnej jedyne co można o posłance powiedzieć to to, iż nie stąpa trzeźwo w swoich opiniach po ziemii, zachowuje się nie kulturalnie, używa wulgarnego słownictwa, uważa tylko swoje opinie za jedynie słuszne, ośmiesza Polskę na arenie międzynarodowej co przynosi tylko szkody. Najważniejszym jednak zarzutem przeciwko niej jest brak kompetencji zawodowych i metorycznej wiedzy, której oczekuje się od osoby mającej wpływ na narodową gospodarkę i przyszłość kraju. Dyplom uczelni nie świadczy o kompetencjach i przydatności do danego zawodu a w przypadku pełnienia funkcji publicznej jest niezmiernie ważne czy posiada się umiejętność zarządzania państwem. Reasumując pani posłanka Krystyna Pawłowicz starciła zaufanie społeczne i rządamy odebrania jej mandatu poselskiego.

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Zezwolenie na przekazywanie i/lub przekazywanie danych partnerom i osobom trzecim działającym w dziedzinach usług, redakcji, energii, telefonii, turystyki, komunikacji, rozrywki, finansowych, ubezpieczeniowych, motoryzacyjnych, na dużą skalę, organizacji humanitarnych i charytatywnych Oraz inne cele promocyjne i handlowe, za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu i/lub zautomatyzowanych systemów komunikacji telefonicznej lub zadzwoń bez interwencji operatora i/lub łączności elektronicznej, na przykład poczty elektronicznej.

Lista Komentarzy

Kto podpisał tę petycję oglądał również te kampanie:

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Cel zbieranych podpisów

Ostatnie Podpisy

• 14 marzec 20172. Aethelion