Non aux Tours dans le Centre ville de Levallois-Perret podpisać teraz

En 2007, Patrick Balkany était réélu maire de Levallois Perret. Le projet emblématique de ce nouveau mandat était la construction de deux tours jumelles en bord de Seine.

Contrairement à ses engagements, la majorité municipale a voté en mai 2011 la construction de deux gratte-ciel au pied des habitations, l’une à l’angle des rues Baudin/Anatole France, et l’autre Place du 8 Mai 1945.

En pratique, deux tours de 130 à 190 mètres seront construites, non plus en bord de Seine, mais en centre-ville, nuisant définitivement à notre environnement.

Ce projet est radicalement différent des promesses du maire et n’a pas été validé par les Levalloisiens.

Nous demandons à ce qu'il soit abandonné ou soumis à un référendum.

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się, albo przejdź do rejestracji i złóż podpis, wypełniając poniższe pola.
Nazwa użytkownika, email i hasło będą Twoimi danymi konta; w ten sposób po zalogowaniu się będziesz mógł podpisać inne petycje.

Prywatności w wyszukiwarkach? Możesz użyć pseudonim:

Uwaga adres email musi być ważny, aby potwierdzić Twój podpis, w przeciwnym razie zostanie anulowany.

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
Zezwolenie na przekazywanie i/lub przekazywanie danych partnerom i osobom trzecim działającym w dziedzinach usług, redakcji, energii, telefonii, turystyki, komunikacji, rozrywki, finansowych, ubezpieczeniowych, motoryzacyjnych, na dużą skalę, organizacji humanitarnych i charytatywnych Oraz inne cele promocyjne i handlowe, za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonu i/lub zautomatyzowanych systemów komunikacji telefonicznej lub zadzwoń bez interwencji operatora i/lub łączności elektronicznej, na przykład poczty elektronicznej.

Lista Komentarzy

Kto podpisał tę petycję oglądał również te kampanie:

Podpisz

Podpisz z Facebook sign_with_twitter
LUB

Jeśli posiadasz już konto zaloguj się

Potwierdzam rejestrację i zgadzam się Użytkowania i ograniczenia usług

Potwierdzam, że zapoznałem się z Polityką prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Cel zbieranych podpisów

Ostatnie Podpisy

zobacz wszystkie podpisy